Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Ocak 2022 19:23

Galatasaray'da 170 milyonluk hayal kırıklığı!

Son dakika Galatasaray spor haberi: Sezon başında yeni yapılanma hedefiyle sezon başında transfer politikasında genç ve potansiyelli isimlere öncelik veren Galatasaray'da Cicaldau ve Morutan'a yapılan yatırımların karşılığı henüz alınamadı. Sarı-kırmızılılara yaklaşık 170 milyon liralık maliyeti olan iki Rumen futbolcu şimdiye kadar gösterdikleri performansla sınıfta kaldı. Yüksek maliyetlerle kadroya katılan Cicaldau ve Morutan hayal kırıklığına neden olan transferler olarak görüldü.

Galatasaray'da 170 milyonluk hayal kırıklığı!
Galatasaray,Morutan,Cicaldau

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Cicaldau ve Morutan şu ana kadarki performanslarıyla beklentileri karşılayamadı. Cicaldau için 6.5 milyon Euro bonservis bedeli ödendi. Oyuncuya ise yıllık 1 milyon Euro maaş verildi. Morutan için ise 3.5 milyon Euro bonservis ücreti kasadan çıktı. Genç oyuncuya da 600 bin Euro maaş yazıldı.

Takvim'in haberine göre; Galatasaray taraftarları, takımda birçok oyuncuyu eleştirirken bunlardan en çok nasibini alan oyuncular ise iki genç yıldız olarak göze çarptı. Taraftarlar yüksek bonservis ücretleri ödenen iki genç oyuncunun performanslarının yetersiz olduğu görüşünde... Sarı-kırmızılı taraftarlar, "İkisi de Galatasaray'da oynayacak kapasitede değil. Bize maç kazandıracak yıldız oyuncu lazım." yorumları yaptı.

Cicaldau, Galatasaray formasıyla bu sezon 26 maçta 4 gol atarken 2 asist yaptı. Morutan ise 30 karşılaşmada 4 gol atarken 4 de asist üretti. İki genç oyuncu için 10 milyon Euro bonservis ödendi... İlk yarıda aldıkları maaş ise 800 bin Euro... İki ismin toplamda Galatasaray'a yaklaşık 170 milyon liralık maliyetleri var...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...