Tgrt Haber
20 Ocak 2022 20:30

Galatasaray'da Arda Turan dönemi kapanıyor! Emekliliği istenecek...

Son dakika Galatasaray haberi: Fatih Terim'in ayrılığının ardından takımın başına İspanyol teknik adam Domenec Torrent'i getiren Galatasaray'da, Burak Elmas ve yönetimi köklü değişikliklerine devam ediyor. Kulüp içerisinde birçok yeni karar alan Başkan Elmas'ın Arda Turan için de sürpriz bir hamle yapma hazırlığında olduğu öğrenildi.

Galatasaray'da Arda Turan dönemi kapanıyor! Emekliliği istenecek...
Burak Elmas,Galatasaray,Fatih Terim,Domenec Torrent,Albert Riera,Arda Turan

Galatasaray'da Fatih Terim'in ardından yardımcıları Jordi Guerrero ve Jordi Gris Vila ile sarı-kırmızılı kulübe gelen Domenec Torrent'in ekibine son olarak da eski futbolcu Albert Riera katılmıştı.

Galatasaray yönetimi, İspanyol teknik heyeti kulübede tamamlayacak Türk isim konusunda ise Arda Turan'da karar kıldı. 7 yıl La Liga'da top koşturan Arda, İspanyolca biliyor ve yeni hocalarıyla iletişim problemi yaşamıyor.

Başkan Burak Elmas, sezon sonu sözleşmesi bitecek 35 yaşındaki oyuncudan Galatasaray'da devam etmesini isteyecek ve yardımcı antrenör olarak teknik heyete katılması önerisinde bulunacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...