Tgrt Haber
16 Ocak 2022 20:17

Galatasaray'da gelen gideni aratıyor!

Galatasaray'da sezon başında yapılan transferlerin yanı sıra takımdan gönderilen isimlerin performansları da tartışma konusu oldu. Kaleci Okan Kocuk, genç kanat oyuncusu Yunus Akgün ve 10 numara pozisyonunda oynayan Emre Akbaba gittikleri takımlarda gösterdikleri başarılı performansla isimlerinden söz ettirmeyi başardı. Sezon başında kiralanmaları taraftarlar tarafından olumlu karşılanan futbolcuların geri dönmesi isteniyor.

Galatasaray'da gelen gideni aratıyor!
​Galatasaray,Domenec Torrent,Emre Akbaba,Yunus Akgün

Galatasaray'da sezon başında kiralık olarak gönderilen futbolcular tartışma konusu oldu. Okan Kocuk'un Giresunspor'da, Yunus Akgün'ün Adana Demirspor'da Emre Akbaba'nın ise Alanyaspor'daki başarılı performansı sarı-kırmızılı takımı adeta pişman ettirdi.

Kiralık gönderilen isimlerden üçünün dikkat çeken performansları:

Okan Kocuk: GZT Giresunspor'un kaledeki değişilmez isimlerinden biri haline geldi.

Yunus Akgün: Adana Demirspor'da özellikle İtalyan teknik adam Vincenzo Montella'nın gelişiyle birlikte müthiş bir çıkış gerçekleştirdi. 21 yaşındaki futbolcu, Adana ekibinde çıktığı 21 maçta 6 gol attı 11 de asist yaptı.

Emre Akbaba: Alanyaspor'da çıktığı 21 maçta 5 gol attı 4 de asist yaptı. Emre Akbaba, Alanyaspor'un Altay'ı 2-0 yendiği maçta skora 1 gol katkısı sağladı ve sosyal medyada Galatasaraylı taraftarların dikkatini çekmeyi yine başardı.

TORRENT RAPORUNU SUNDU!

Galatasaray'da Fatih Terim'in erine teknik direktörlük koltuğuna getirilen Domenec Torrent, görevine hızlı başladı. İlk olarak Arda Turan, Ryan Babel ve Luyindama gibi yıldızları Hatay maçının karosuna almayarak mesaj gönderen İspanyol hoca, önemli bir karar daha aldı.

Başkan Burak Elmas, Domenec Torrent'e "fırsat" olmazsa transfer yapılamayacağını söylerken, İspanyol hoca da bunun üzerine kiralık oyuncularını yakın takibe aldı.

Torrent, Adana Demirpor'da kiralık oynayan Yunus Akgün ile Alanyaspor'da kiralık olarak forma giyen Emre Akbaba'nın maçlarını izleyerek, takıma ciddi katkı sağlayabileceklerini söyledi. Bunun üzerine harekete geçen yönetimin, iki oyuncuyu yeniden Galatasaray'a kazandırmak için temaslara başlayacağı bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...