Tgrt Haber
18 Ocak 2022 06:41

Galatasaray'da hakem isyanı: 'Başkan sinirden ağlıyor, Bakan'a gideceğiz'

Galatasaray’ın Hatayspor’a 4-2 mağlup olduğu maçta hakem Erkan Özdamar’ın kararları sarı kırmızılı camiayı çileden çıkardı. “Başkan’ımız sinirden ağlıyor” diyen yönetici Nihat Kırmızı, “Gerekirse Bakan’ımıza kadar gideceğiz. Belki de daha yüksek yerlere başvuracağız.” diyerek isyan etti.

Galatasaray'da hakem isyanı: 'Başkan sinirden ağlıyor, Bakan'a gideceğiz'
galatasaray,erkan özdamar,nihat kırmızı

Galatasaray’ın Hatay’a 4-2 kaybettiği mücadele sonrası Hakem Erkan Özdamar’ın çaldığı ve çalmadığı düdükler tartışmaları da beraberinde getirdi. Kerem’e ceza sahası içinde yapılan müdahalenin es geçilmesi, Kamara’ya çıkmayan kırmızı kart, Hatay’ın ikinci golü öncesi yapılan faulün atlanması ve üçüncü gol öncesindeki pozisyonda kalkmayan ofsayt bayrağı sarı kırmızılıları çileden çıkardı.

DÜDÜĞÜNÜ ASMALI

Sportif AŞ yöneticisi Nihat Kırmızı yaptığı açıklamada “Camiamız kendi içerisinde ufak tefek sorunlar yaşayabilir; ama dışarıdaki bütün müdahalelere karşı biz yekvücut olup hepsinin hakkından geleceğiz” derken “TFF’ye gittik, gerekirse Bakan’ımıza kadar gideceğiz. Belki de daha yüksek yerlere başvuracağız. Bu hakemin düdüğünü asması gerekiyor. Başkan’ımız sinirden ağlıyor” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...