Tgrt Haber
07 Aralık 2021 07:13

Galatasaray’da herkes Lazio maçına kilitlendi: Şimdilik ateşkes

Son dönemde TFF ile sık sık karşı karşıya gelen sarı kırmızılı yönetim motivasyon kaybı olmaması için Avrupa Ligi maçı sonrasına kadar konuşmama kararı aldı.

Galatasaray’da herkes Lazio maçına kilitlendi: Şimdilik ateşkes
galatasaray,,lazio,,uefa avrupa ligi,

Ligde oynadığı son dört maçtan da galibiyet çıkaramayan Galatasaray, Avrupa maçına kilitlendi. Avrupa Ligi’nde grubunda liderliğini sürdüren sarı kırmızılılar yarın akşam Lazio’nun misafiri olacak. Aslan, Roma’daki mücadeleyi kaybetmediği takdirde adını son 16 turuna yazdıracak. Yönetim de konsantrasyon kaybını önlemek için bir dizi tedbir aldı. Son dönemde hakem kararları ve verilen cezalar yüzünden TFF ile sık sık karşı karşıya gelen sarı kırmızılılar şimdilik ‘ateşkes’ ilan etti.

ASLAN LİDERLİK AŞKINA

Altay maçında kaybedilen 2 puandan Hakem Cüneyt Çakır’ı sorumlu tutan sarı kırmızılılar kritik Lazio maçı öncesi TFF ile yeni bir polemiğe girmeyecek. Yönetim ayrıca grup liderliği için özel prim verme kararı aldı. Fatih Terim de Florya’da Lazio mücadelesi dışındaki konuları konuşmayı yasakladı. Çizme ekibinin teknik analizlerini oyuncularına aktaran Terim, rakibi âdeta ezberletiyor. Sarı kırmızılıların hedefi; Avrupa’da son 16’ya kaldıktan sonra ligde de çıkışa geçmek.

KADINLAR İÇİN DOSTLUK DERBİSİ

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki tarihî rekabet, kadın futboluna da taşınıyor. İki kulübün bu yıl kurdukları kadın futbol takımları, bu akşam ilk defa karşı karşıya gelecek. Kadına yönelik şiddete karşı farkındalık oluşturmak amacıyla oynanacak özel maç, Nef Stadında saat 19.00’da başlayacak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...