Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Ekim 2021 07:06

Galatasaray'da iki ayrılık birden: Devre arası gidiyorlar

Galatasaray’da ocak ayı transfer dönemi hareketli geçecek. Takımda artık istenilen performansı vermeyen Babel ve Feghouli ile yollar ayrılacak.

Galatasaray'da iki ayrılık birden: Devre arası gidiyorlar
galatasaray,ryna babel,sofiane feghouli,transfer,süper lig

Galatasaray yönetimi, bekleneni veremeyen ve maliyetleri tuzlu Aslanlarını, ocak ayında indirimli tarifeyle göndermeyi hedefliyor

Geleceğin takımını kurmak için bu sezonla birlikle düğmeye basan Galatasaray’da ocak ayı da hareketli geçecek. Aslan, yaz transfer döneminde 11 yeni takviye yaptı. Birçok isimle de yollarını ayırmıştı. Ryan Babel ve Sofiane Feghouli’den Başkan Burak Elmas’ın kendilerine kulüp bulmalarını istemişti ancak ikili Galatasaray’da kalmayı tercih etmişti. Fatih Terim, transfer döneminin kapanmasıyla birlikte iki yıldızını kazanma yoluna gitti. Ancak Babel ve Feghouli yakaladıkları fırsatları ellerinin tersiyle itti.

FALCAO TAKTİĞİ UYGULANACAK

Yıllık 3 milyon 850 bin euro net kazancı olan Feghouli ve 2 milyon 500 bin euro kazanan Babel ile yolların devre arasında ayrılması planlanıyor. Yönetim ikili için daha önce Falcao’da izledikleri yolu takip edecek. Sözleşmelerinin son senesinde olan yıldızlardan alacaklarında indirim isteyip, zarardan kâr sağlanacak. Kolombiyalı golcü 3 milyon euro alarak sözleşmesini feshetmişti. Bu sayede hem ciddi maaş yükünden kurtulunmuş hem de yabancı kontenjanında yer açılmış olacak.

İKİ ASLAN’IN KARNESİ

Oyuncu         Maç          Gol          Asist          Yıllık ücreti
Feghouli          12              2               -              3,8 milyon €
Babel               17              -               1              2,5 milyon €

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...