Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Temmuz 2021 20:34

Galatasaray’da Mbaye Diagne sıkıntısı! Ayrılmıyor… Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre; Galatasaray ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan ve yıllık 2.4 milyon euro net maaş kazanan Mbaye Diagne sarı-kırmızı takımdan ayrılmak istemiyor.

Galatasaray’da Mbaye Diagne sıkıntısı! Ayrılmıyor… Son dakika transfer haberleri
Mbaye Diagne,Galatasaray

Galatasaray’da şu ana kadar lisansı çıkartılmayan ve takımdan ayrılması beklenen Diagne, İngiliz kulüpleriyle yaptığı transfer görüşmelerinden sonuç alamaması sonrası kariyerine sarı-kırmızılı forma altında devam etmek istiyor.

Galatasaray’dan yıllık 2.4 milyon euro kazanan ve iki yıl daha sözleşmesi bulunan Diagne’ye bonservis kolaylığı sağlayan ve verim alamadığı, yüksek maaş kazanan oyuncusunun sözleşmesinden çıkmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim beklenmedik bir durumla karşı karşıya kaldı.

''KATKI VERECEĞİM''

Daha önce kampa geç katılarak İngiltere’de transfer görüşmeleri yapan ancak beklediği teklifleri alamayan Diagne, ‘’Takımda kalmak istiyorum, ayrılmak istemiyorum ve bir şansın bana geleceğine inanıyorum. Son ana kadar en iyi şekilde çalışacağım ve bu takımın şampiyonluğuna katkı vereceğim’’ ifadelerini kullandı.

GALATASARAY ÜCRET TALEP ETMEYECEK!

Galatasaray’dan aldığı 2.4 milyon euro net maaşı başka bir takımda bulamayacağını düşünen golcü oyuncu, garanti ücretinde de indirime gitmeme kararı aldı. Sarı-kırmızılı yönetim 13 milyon euro gibi yüksek bir bedelle kadrosuna kattığı Senegalli forveti 4-6 milyon bandında bir ücretle elden çıkarmak istiyordu. Ancak gelinen son noktada oyuncunun iki yıllık 4.8 milyon euroluk maaşını karşılayabilecek bir kulüp bulunması durumunda herhangi bir bonservis bedeli ya da kiralama ücreti talep edilmeyeceği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...