Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Kasım 2021 19:28

Galatasaray'da Mostafa Mohamed düğümü çözülüyor!

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Sarı-kırmızılılarda Mostafa Mohamed bilmecesi sona eriyor. Teknik Direktör Fatih Terim'in "Sözleşmesini uzatacağız" dediği genç golcü için Cimbom, ilk adımı attı. Mısır basınında yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi, Mostafa Mohamed'in bonservisini almak için oyuncunun menajerine talimat verdi.

Galatasaray'da Mostafa Mohamed düğümü çözülüyor!
Mostafa Mohamed,Galatasaray

Galatasaray'ın Mısırlı yıldızı Mostafa Mohamed'in takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olurken, Mısır basınında çıkan haber sarı-kırmızılı düğümün çözülmek üzere olduğunu ortaya çıkardı.  Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim'in "Sözleşmesini uzatacağız" dediği golcü futbolcu için, önemli bir gelişme yaşandığı belirtildi.

MENAJERİNE TALİMAT VERİLDİ!

Edinilen bilgilere göre Galatasaraylı yetkililer, Mostafa Mohamed'in menajerine transfer için talimat verdi. Sarı-kırmızılılar, Mohamed'in menajerine 'kesin transfer edeceğiz' bilgisini iletti. Galatasaray yönetiminin, Zamalek kulübü yetkililerinin son açıklamalarının ardından bu kararı aldığı ve işlemleri hızlı bir şekilde halletmek istediği ifade edildi.

Galatasaray yönetiminin bu hareketinin ardından Mostafa Mohamed'in menajeri aracılığı ile Zamalek'e resmi bir yazı gönderilecek ve pazarlık süreci başlayacak. Mostafa Mohamed'in serbest kalma maddesi 4 milyon dolar...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...