Tgrt Haber
24 Ocak 2022 14:24

Galatasaray'da kaleci operasyonu: Sinan Bolat ile her konuda anlaşıldı

Süper Lig'deki kötü gidişatına bir türlü engel olamayan Galatasaray'da Trabzonspor mağlubiyeti ile birlikte ipler kopma noktasına geldi. Yönetim kötü gidişata 'dur' demek için transfer çalışmalarına hız kazandırırken, futbol yorumcusu Serhan Türk, TGRT Haber'de yayınlanan Hakan Dede ile Spor Bülteni'nde bomba iddialarda bulundu. Türk, "Sinan Bolat ile her konuda anlaşıldı" dedi.

Galatasaray'da kaleci operasyonu: Sinan Bolat ile her konuda anlaşıldı
Galatasaray,Transfer,Sinan Bolat

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 23. hafta maçında Galatasaray, sahasında lider Trabzonspor’a 2-1 mağlup oldu. Üst üste 4’üncü mağlubiyetini alan Galatasaray’ın düşme hattıyla arasında sadece 3 puan kaldı. Sarı-kırmızılı ekip bu kötü gidişata dur demek için transfer çalışmalarına hız verdi.  

Galatasaray’ın Trabzonspor mağlubiyetini ve sarı-kırmızılı ekibin kötü gidişatı bitirmek için gündemdeki transfer arayışlarına ilişkin futbol yorumcusu Serhan Türk, TGRT Haber'de yayınlanan Hakan Dede ile Spor Bülteni'nde açıklamalarda bulundu.

"GEDSON FERNANDES TRANSFERİ BİTTİ"

Galatasaray’ın orta sahasının çok kötü bir durumda olduğunu belirten Türk, “Galatasaray’da bir kadro var ama nerde nasıl oynayacağını bilen bir kadro değil. Galatasaray’da orta takviyesi olarak Gedson Fernandes’in transferi bitti diyebiliriz. 1,5 yıllık bir anlaşma söz konusu. Bugün ya da yarın gelmesini bekliyoruz” dedi.  

Galatasaray'da kaleci operasyonu: Sinan Bolat ile her konuda anlaşıldı
Futbol yorumcusu Serhan Türk, TGRT Haber'de yayınlanan Hakan Dede ile Spor Bülteni'nde açıklamalarda bulundu.

Gedson Fernandes’in çare olmadığını belirten Türk, Galatasaray’ın bir tane daha bitirici bir orta sahaya ihtiyacı olduğunu belirtti.

"SİNAN BOLAT İLE HER KONUDA ANLAŞILDI"

Galatasaray’ın bir kaleciye ihtiyacı olduğunu da belirten Türk, ”Sinan Bolat ile her konuda anlaşıldı. Okan Koçuk olayı da var. Okan’da Giresunspor’da harikalar yaratıyor. Okan Koçuk için Galatasaray acele etmedi. Kasımpaşa mağlubiyetinden sonra Galatasaraylı yöneticiler Giresunspor’u arayacak Okan Koçuk’un ‘Bize gönderin’ dediler." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...