Tgrt Haber
02 Eylül 2021 20:24

Galatasaray'da Ryan Babel ile yollar ayrılıyor! Son dakika transfer haberi...

Son dakika transfer haberi: Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı bir sezon geçirmek isteyen Galatasaray'da transfer çalışmalarının yanı sıra takımdan ayrılacak isimler de netleşmeye başlıyor. Sarı-kırmızılılarda Falcao'nun ardından Ryan Babel'in de takımdan ayrılması bekleniyor.

Galatasaray'da Ryan Babel ile yollar ayrılıyor! Son dakika transfer haberi...
Galatasaray,Radamel Falcao,Kasımpaşa,Sofiane Feghouli,Ryan Babel

Galatasaray'da Radamel Falcao'nun sözleşmesinin feshedilmesinin ardından gözler Ryan Babel ve Sofiane Feghouli'ye çevrilmişti. Feghouli'nin artan performansı sonrası gidecek ismin Babel olması neredeyse kesinleşti.

Eski takımı Kasımpaşa ile görüşen tecrübeli futbolcu, sarı-kırmızılı kulübün maaşının yarısını ödemeyi kabul etmesi halinde Florya'dan ayrılacak. Galatasaray'dan yıllık 2.5 milyon euro net maaş alan Hollandalı futbolcu, Kasımpaşa ile 1.5 milyon euro seviyesinde ek olarak bonuslu sözleşme olacak şekilde görüşmelerde bulunuyor.

Kısa bir süre önce "evime dönüyorum" paylaşımı yaparak Kasımpaşa'ya döneceğini ima eden Ryan Babel'in sözleşmesi bu sezon sonunda sona eriyor. Galatasaray forması altında 42 maça çıkan Ryan Babel, 14 gol, 6 asistlik bir performans sergiledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...