Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Temmuz 2021 09:35

Galatasaray'da sağ beke Stryger Larsen geliyor! Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre; Süper Lig'de yeni sezon çalışmalarına devam eden Galatasaray, transferde gündemine aldığı Valentin Rosier transferinden vazgeçti. Başkan Burak Elmas'ın, "Beşiktaşlıyım diyen bir oyuncuyu almam" sözlerinden sonra Stryger Larsen için Udinese ile görüşmeler yeniden başladı.

Galatasaray'da sağ beke Stryger Larsen geliyor! Son dakika transfer haberleri
Stryger Larsen,Galatasaray

Rosier'in "Ben Beşiktaş'ın çocuğuyum" açıklamasından sonra Galatasaray devreden çıktı. Başkan Burak Elmas'ın, "Beşiktaşlıyım diyen bir oyuncuyu almam" sözlerinden sonra Stryger Larsen için Udinese ile görüşmeler yeniden başladı. İtalya temsilcisi başlangıçta, Danimarkalı oyuncuya 4 milyon euro değer biçti.

Ancak bu Galatasaray tarafından çok bulundu ve Udinese son olarak 3 milyon euro'ya indi. İki kulübün ortak bir noktada buluşulması bekleniyor. Galatasaray, Udinese'nin de iznini alarak oyuncuyla da temasa geçti. 30 yaşındaki futbolcunun, Galatasaray'dan yıllık 1 milyon euro ve 3 yıllık sözleşme istediği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...