Tgrt Haber
13 Ocak 2022 21:25

Galatasaray'da tercüman krizi! Görevden alındı...

Son dakika haberi: Galatasaray'da Fatih Terim sonrasında göreve getirilen Domenec Torrent'in teknik kadrosu da yavaş yavaş belli oluyor. İspanyol hocaya ilk idmanda yardımcı olması için anlaşılan Marc Gonzalo sosyal medyada gündem oldu. Gonzalo'nun yıllar önce bir yayında Beşiktaşlı olduğunu açıklaması ve Galatasaray için 'malum takım' paylaşımı yapması sarı-kırmızılı taraftarları çileden çıkardı.

Galatasaray'da tercüman krizi! Görevden alındı...
​Galatasaray,Domenec Torrent,Marc Gonzalo

Galatasaray'da Domenec Torrent'in ekibinde göreve başlayan Marc Gonzalo sarı-kırmızılı camiada krize neden oldu. Gonzalo'nun Beşiktaşlı olması, Fenerbahçe reklamında oynaması ve Galatasaray için yapmış olduğu 'malum takım' paylaşımı taraftaları adeta çileden çıkardı. Ortaya çıkan bilgilerden sonra Galatasaraylı taraftarlar başkan Burak Elmas ve yönetimine yapılan tercihten dolayı sert tepki gösterdi.

Galatasaray'da tercüman krizi! Görevden alındı...

Ayrıca Marc Gonzalo'nun eski Galatasaraylı futbolcu Carrusca için yaptığı paylaşım da sosyal medyada tepki gördü.

GÖREVDEN ALINDI!

Marc Gonzalo ile ilgili oluşan gündem sonrasında Galatasaray yönetimi Gonzalo'yu teknik ekipten aldı. İdareciler, Gonzalo'nun geçiş sürecinde Torrent'e yardımcı olması adına teknik ekipte yer aldığını ifade etti.

MARC GONZALO İLK KEZ KONUŞTU!

Galatasaray'da Mert Çetin yerine getirilen ve sosyal medya paylaşımları nedeniyle görevine son verilen Marc Gonzalo, Radyo Spor'da Özgür Sancar'a konuştu. Gonzalo, Delgado'nun Beşiktaş'ta oynadığı dönemde siyah-beyazlı takımı desteklediğini söyledi. 

"Matias Delgado ile 3 sene çalıştım" diyen Gonzalo, "O benim arkadaşımdı. O dönem Delgado Beşiktaş'ta oynuyordu. Ben onun için Beşiktaş'ı destekledim." diye konuştu.

"GALATASARAY'A DÜŞMANLIK HİSSETSEYDİM, ÇALIŞMAK İÇİN GİTMEZDİM"

Sosyal medyada Marc Gonzalo'nun Carrusco için yazdıkları da sert şekilde eleştirildi. 2019 yılında Carrusca için, "Carrusca ile tanışmıştım. Güzel bir dostluk kurduk. O oynadığı zaman, ben Galatasaray'ın da kazanmasını istedim. O zamanlar Galatasaray'ı da destekledim." dedi.

Galatasaray'a düşmanlık hissetmediğini dile getiren Gonzalo, "Bu da çok enteresan bir durum. Ben öyle bir şey hissetseydim, hiç yapmazdım ya da silerdim. Galatasaray'a düşmanlık hissetseydim, oraya çalışmak için gitmezdim." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...