Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Ocak 2022 12:08

Galatasaray'dan Orel Mangala harekatı!

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Süper Lig'de düşme hattına yaklaşan ve Ziraat Türkiye Kupası'na veda eden Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Orta sahaya en az 1 transfer yapmak isteyen sarı-kırmızılıların gündemine son olarak Stuttgart'ın ön liberosu Orel Mangala girdi.

Galatasaray'dan Orel Mangala harekatı!
Galatasaray,Stuttgart,Orel Mangala

Orta sahayı güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın gündemine son olarak Stuttgart'ın 6 numarası Orel Mangala geldi. Fenerbahçe'nin Luiz Gustavo'yu transfer etmeden önce Damien Comolli'nin kadroya katmak istediği Mangala'ya şimdide Galatasaray kanca attı.

LİGDEN DÜŞERSE SERBEST KALACAK!

Geçen sezon Alman ekibiyle sözleşmesini 2024'e kadar uzatan Mangala'nın 20 milyon euro düzeyinde bir bedelle takımdan ayrılabileceği belirtiliyordu. Küme düşme tehlikesi yaşayan Stuttgart'ın, Belçikalı oyuncusunu devre arasında bırakmayı düşünmediği ancak Galatasaray'ın buna rağmen görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi. Mangala'nın Stuttgart küme düşerse bedelsiz ayrılma ihtimali olduğu belirtiliyor. Galatasaray'ın bu durumu koz olarak kullandığı gelen haberler arasında...

OREL MANGALA KİMDİR?

Belçika'nın Brüksel kentinde 8 Mart 1998 yılında dünyaya gelen Mangala, 23 yaşında ve önlibero olarak Almanya Bundesliga ekibi Stuttgart forması giyiyor. Belçika ve Kongo vatandaşlığı olan Mangala, Belçika milli takımının alt yaşlarında oynadı. Bu sezon 16 karşılaşmada görev alan Mangala, 1 gol ve 2 asist katkısı sağladı. Daha önce Dortmund U19, Hamburg ve Anderlecht'te oynayan 23 yaşındaki Belçikalı, 2019 yılından bu yana düzenli olarak Stuttgart forması giyiyor.

2017 yılında Alman ekibine transfer olan Orel Mangala'nın sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. Genç oyuncunun güncel değeri ise 20 milyon Euro civarında...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...