Tgrt Haber
27 Temmuz 2021 11:54

Galatasaray'dan stopere yerli hamlesi! Mert Çetin... Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre; Ozan Kabak ve Kaan Ayhan'dan transferlerini istediği seviyeye getiremeyen Galatasaray, rotayı bonservisi Roma’da olan ancak 2 sezonluğuna Verona’ya kiralanan Mert Çetin'e kırdı. Başkent ekibi ise adresi Verona olarak gösterip “Önce onları ikna edin” yanıtını verdi.

Galatasaray'dan stopere yerli hamlesi! Mert Çetin... Son dakika transfer haberleri
Galatasaray,Fatih Terim,Ozan Kabak,Kaan Ayhan,Roma,Mert Çetin,Verona,EURO 2020

Yabancı kontenjanı dolu olan Galatasaray, stopere yerli takviye yapmak için 4 koldan saldırıyor. Luyindama'dan memnun olmayan teknik direktör Fatih Terim, ilk 11 düzeyinde yerli savunmacı transferi istiyor. Ozan Kabak ve Kaan Ayhan'daki mali sıkıntılar yüzünden sarı-kırmızılı kulüp, bir başka milli stoper Mert Çetin'i gündemine aldı.

Sabah'ın haberine göre; Mert'in bonservisine sahip olan Roma ile iletişime geçildi. 24 yaşındaki stoperini geçen yaz 2 sezonluğuna Verona'ya kiralayan Roma cephesi, "Biz bu anlaşmayı bozarsak Verona'ya tazminat ödemek durumunda kalırız. Mert Çetin'i kiralamak için Verona'yı ikna etmelisiniz'' mesajını iletti.

Verona'da geçen sezon sadece 7 maçta forma giyen Mert, EURO 2020 aday kadrosunda kendisine yer bulamamıştı. Galatasaray'a gelmeyi çok isteyen 1997 doğumlu 1.89 metre boyundaki savunmacı, kulüplerin anlaşmasını bekliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...