Tgrt Haber
15 Temmuz 2021 14:49

Galatasaray'ın Alassane Ndao teklifi kabul edildi! Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre; Yeni sezonu Şampiyonlar Ligi ön elemesinde oynayacağı PSV Eindhoven maçıyla açacak olan Galatasaray, transfer çalışmalarına hız verdi. Sağ kanada takviye yapmaya hazırlanan sarı-kırmızılıların gündemindeki isimse Fatih Karagümrük'ten Alassane Ndao...

Galatasaray'ın Alassane Ndao teklifi kabul edildi! Son dakika transfer haberleri
Galatasaray,Alassane Ndao,Fatih Karagümrük

Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Hollanda'nın PSV Eindhoven takımıyla karşılaşacak olan Galatasaray'da transfer çalışmalarına hız verildi. Sarı-kırmızılılarda sağ kanat takviyesi öncelikli hedef...

Cimbom, sağ kanadını güçlendirmek için Süper Lig'i bilen bir ismi kadrosuna katmak istiyor. Sabah'ta yer alan habere göre sarı-kırmızılılar, 24 yaşındaki Alassane Ndao ve kulübü Fatih Karagümrük'le transfer için anlaştı.

Geçen sezon kırmızı-siyahlılarda başarılı bir performans sergileyen Senegalli oyuncuya geleceğe yatırım gözüyle bakan Aslan, Karagümrük'e Sekidika ve Jimmy Durmaz'ın yanı sıra 1 milyon euro teklif etti ve olumlu dönüş aldı. 2020-21'de 38 karşımaşmaya çıkan ve 11 gol, 9 asist ile skora katkı veren Ndao ile resmi imzaların yakın zamanda atılması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...