Tgrt Haber
10 Ocak 2022 16:18

Son dakika! Galatasaray'ın yeni Teknik Direktörü Domenec Torrent oldu

Son dakika haberi: Galatasaray'la Fatih Terim'in yollarını ayırmasının ardından İspanyol teknik adam Domenec Torrent ile her konuda anlaşmaya varıldı. Torrent'in biletinin dahi alındığı ortaya çıktı. 59 yaşındaki çalıştırıcının yarın İstanbul’da olması bekleniyor.

Son dakika! Galatasaray'ın yeni Teknik Direktörü Domenec Torrent oldu
Son dakika,Galatasaray,Teknik Direktör,Fatih Terim,Domenec Torrent

Galatasaray'da son olarak Giresunspor karşısında alınan yenilginin ardından olağanüstü durum ilan edilmişti. Sarı-kırmızılılarda Başkan Burak Elmas ile Fatih Terim, Nef Stadı'nda görüşme gerçekleştirmiş görüşmenin sonunda ise Fatih Terim ile yolları ayırma kararı alınmıştı. 

Öte yandan Galatasaray, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla Fatih Terim ile ayrılık ihtimali olduğu iddialarını yalanlamıştı. Ancak bu kez karşılıklı anlaşma sonrasında yolların ayrılmasına karar verildi.

DOMENEC TORRET YARIN İSTANBUL'DA

Galatasaray'ın Teknik Direktör Domenec Torrent ile her konuda anlaşmaya vardığı ve teknik adamla 2 yıllık sözleşme yapıldığı belirtildi. Dünyaca ünlü İtalyan gazeteci Nicolo Schira, sarı-kırmızılıların Domenec Torrent ile anlaşmaya vardığını duyurdu. İspanyol teknik adamın uçak biletinin dahi alındığı ortaya çıktı. 59 yaşındaki çalıştırıcının yarın İstanbul’da olması bekleniyor.

TERİM'İN AYRILIĞI SONRASI TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Galatasaray'la Fatih Terim'in yollarını ayırmasının ardından sosyal medya ayağa kalktı. Galatasaray taraftarı Burak Elmas’ı istifaya davet etti. Tepkilerin çığ gibi büyüdüğü sosyal medyada “#BurakElmasİstifa” etiketiyle yarım saat içerisinde binlerce tweet atıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...