Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Eylül 2021 19:19

Galatasaraylı taraftarlardan Fatih Terim’e destek!

Süper Lig'in 6. hafta mücadelesinde yarın Kayserispor ile karşılaşacak olan Galatasaray, Kayseri’de coşkulu bir şekilde karşılanırken, Fatih Terim’in elini öpen bir taraftar da, “Hocam sakın takımı bırakmayın” dedi.

Galatasaraylı taraftarlardan Fatih Terim’e destek!
​Süper Lig,Kayserispor,Galatasaray,Fatih Terim

Galatasaray, Süper Lig'in 6. haftasında yarın Yukatel Kayserispor ile yapacağı karşılaşma için Kayseri'ye geldi. Kayseri Havalimanı'nda Galatasaray kafilesini karşılayan bir grup taraftar, teknik direktör Fatih Terim ve futbolculara yoğun ilgi gösterdi. Sarı-kırmızılı takım, havalimanı çıkışında bekleyen otobüsle konaklayacağı otele geçti. Yukatel Kayserispor-Galatasaray maçı, Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda yarın saat 20.00'de başlayacak.

FATİH TERİM'E DESTEK: HOCAM SAKIN BIRAKMAYIN

Süper Lig’in 6. haftasında Kayserispor ile karşılaşacak olan Galatasaray, kente geldi. Erkilet Havaalanı’na inen futbolcular ve teknik heyeti, taraftarlar karşıladı. Bu sırada Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in havaalanından çıktığını gören taraftarlar da ‘İmparator’ tezahüratları attı. Bu sırada bir taraftar, forma imzalamak için yanlarına gelen Fatih Terim’in elini öperek, “Hocam sakın takımı bırakmayın” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...