Tgrt Haber
08 Eylül 2014 18:25

Gaziantepspor'da hedef 3 puan

Gaziantepspor Basın Sözcüsü Kabaali, "Kayseri Erciyesspor maçını kazanıp ikinci haftayı da 3 puanla kapatmak istiyoruz" dedi.

Gaziantepspor'da hedef 3 puan
Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig, haber, haberler,

Gaziantepspor'un Basın Sözcüsü Kübra Kabaali, sahalarında oynayacakları Kayseri Erciyesspor maçından 3 puanla ayrılmak  istediklerini belirtti.
 
Kabaali, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor maçında  takıma destek veren taraftarlara teşekkür ederek, aynı desteğin Kayseri  Erciyesspor karşılaşmasında da devam etmesini istedi.
 
Galibiyet serisi yakalamak istediklerini belirten Kabaali, ikinci  haftayı da puanla kapatarak taraftarlarını mutlu etmek istediklerini ifade etti.  Milli maçlar için verilen arayı iyi değerlendirdiklerini söyleyen Kabaali,  tarafları, hafta sonu Kayseri Erciyesspor ile Kamil Ocak Stadyumu'nda  oynayacakları maça davet etti.
 
Sivasspor galibiyetinin anlam bulması için içeride oynayacakları  Kayseri Erciyesspor maçını da kazanmak istediklerini ifade eden Kabaali, "Kayseri  Erciyesspor maçını kazanıp ikinci haftayı da 3 puanla kapatmak istiyoruz.  Taraftarlarımızın Passolig kart alarak takımlarına destek vermesini istiyoruz.  Maçlarımız onların varlığıyla mana kazanıyor, bu nedenle kırmızı-siyahlı renklere  gönül verenleri bu maçta görmek istiyoruz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...