Tgrt Haber
01 Ekim 2014 18:57

Gaziantepspor'da hedef 3 puan

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor, Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Gaziantepspor'da hedef 3 puan
gaziantepspor, kasımpaşa, maç,

Celal Doğan Tesisleri'nde, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleşen antrenman, koşu ve egzersiz hareketleriyle başladı. Pas çalışmasıyla süren idman yarı alanda oynanan çift kale maçla sona erdi.

Teknik direktör Buruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacakları maçtan 3 puanla dönmek istediklerini söyledi.

Ligin iyi takımlarından birine karşı oynayacaklarını belirten Buruk, "Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Her zaman üç puana talibiz. Kasımpaşa maçından da üç puan almak istiyoruz. Taktiksel ve oyunsal olarak iyi olmak zorundayız" dedi.

İlk 4 haftada elde ettikleri 5 puanın iyi olduğunu vurgulayan Buruk, "Üst sıralarda olabilirdik. Özellikle Fenerbahçe, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ve İstanbul Başakşehir maçlarında galip gelebilrdik ama olmadı. Kötü değiliz ama daha iyi olmak zorundayız" diye konuştu.

Ligde ilk haftaların her zaman zor geçtiğini ifade eden Okan Buruk, şunları kaydetti:

"Takımların birbirini tanıması, form düzeylerini yukarı çekme, lige alışma ve yeni oyuncuların takıma uyum süreci her takıma göre farklı oluyor. Milli maç nedeniyle verilen ara takımların tempolarını yükseltecektir. İlk haftalar sürprizlere açık oluyor. Bu haftaya kadar güzel maç seyredemedik, kaliteyi arttırmak gerekiyor."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...