Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Ağustos 2014 17:31

Gaziantep'te keyiflerde yerinde

Gaziantepspor 4 hazırlık maçından da galip ayrıldıktan sonra tempoyu artırarak günde çift idmanla çalışmalarını devam ediyor.

Gaziantep'te keyiflerde yerinde
gaziantepspor, hazırlık maçı, gaziantep,

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Gaziantepspor 4 hazırlık maçından da galip ayrıldıktan sonra tempoyu artırarak günde çift idmanla çalışmalarını devam ediyor. Bugün sabah saatlerinde açma germe, egzersizleri ve düz koşuyla antrenmana başlayan futbolcular ayak tenisi ile devam etti. Antrenmanda neşeli oldukları gözlenen futbolcuların moral ve motivasyonlarının da yüksek olması dikkat çekti. Antrenmanda teknik direktör Okan Buruk, yardımcılarıyla birlikte futbolcularla ayak tenisine eşlik ettiler. Gaziantepspor’un genç oyuncusu Muhammed İldiz, kamp çalışmalarının çok iyi olduğunu ifade ederek, “Kamp bölgesinde hava şartları çok güzel ve kamp sürecinde oynadığımız hazırlık maçlarında galibiyetle ayrılmak bizim için moral verici. Bu başarılı performans ile devam etmek istiyoruz. Kamp sürecini iyi tamamlayıp lige güzel başlamayı hedefliyoruz. Takımın içinde çok güzel bir dostluk var. Kimse kimseye art niyetli bakmıyor. Yeni teknik ekibin bize büyük destek veriyor” dedi.

Muhammed taraftarlara da seslenerek, “Taraftarların ellerinden geldiği kadar takımı desteklemesini istiyorum. Bundan sonra Gaziantepspor için her şey daha güzel olacak” diye konuştu.
Gaziantepspor'un bir diğer yıldız futbolcusu Mustafa Durak ise iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, “Takımda ortam çok iyi. Bu ortam inşallah ligde de devam eder. Takımın başına yeni teknik ekip geldi. Yeni bir takım kuruldu. Yeni gelen oyuncular var. Herkes takımda kendini göstermek istiyor. Bu da forma için mücadeleyi daha da arttırıyor” dedi.

Gaziantepsporlu yabancı futbolcusu Nijeryalı John Chibuıke’de kazandıkları hazırlık maçları ile kampın tadını çıkardıklarını belirterek, “Yaklaşık 2 aydır takımdayım ve diğer yeni gelen arkadaşlarda takımla çok hızlı kaynaştı. Şuanda takımdaki herkes birlik ve beraberlik içinde hareket ediyor. Umarım buradaki performansı da lige yansıtırız ve başarıya ulaşırız” diye konuştu.

Lig boyunca taraftar desteğini beklediklerini de hatırlatan Chibuıke, “Antrenmana ilk çıktığımda taraftarlar beni gerçekten çok heyecanlandırmıştı. Bu desteklerini her zaman bekliyoruz. Onları gururlandırmakta bizim görevimiz. Umarım bunu başarırız. Taraftarlarımız bu sezon, takım çalışması, galibiyet ve gurur veren bir takım izleyecek” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...