Tgrt Haber
13 Ocak 2022 20:53

Galatasaray'da Gedson Fernandes transferine Fatih Terim engeli!

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Süper Lig'de üst üste alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Fatih Terim ile yollarını ayıran Galatasaray'da devre arası transfer çalışmaları da sürüyor. Kulübün efsanesi olarak görülen Fatih Terim'in ayrılığı sonrası uzun zamandır uğraş verilen Gedson Fernandes transferi de çıkmaza girdi.

Galatasaray'da Gedson Fernandes transferine Fatih Terim engeli!
Fatih Terim,Domenec Torrent,Süper Lig,Galatasaray,Gedson Fernandes

Galatasaray'da Süper Lig'de alınan üst üste kötü sonuçların ardından Fatih Terim ile yollar ayrılırken yerine İspanyol teknik adam Domenec Torrent getirildi.

Fatih Terim, bu sezon Süper Lig'de Galatasaray'ın başında çıktığı 20 maçta; 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. 68 yaşındaki tecrübeli teknik adam, 20 maçın 6'sında cezası nedeniyle takımın başında sahaya çıkamamıştı. Buna rağmen Fatih Terim'in Galatasaray'ı, Avrupa Ligi'nde aldığı 3 galibiyet ve 3 beraberlikle topladığı 12 paunla gruptan namağlup lider çıktı.

AYRILIK TRANSFERİ DE ETKİLEDİ

Sarı-kırmızılıların teknik direktör değişikliği transferi de olumsuz etkiledi. Fatih Terim'in takımda görmek istediği Gedson Fernandes transferinde Galatasaray'a kötü haber geldi.

FATİH TERİM'İN AYRILIĞI TRANSFERE ENGEL OLDU!

Portekiz basınından Record'un haberine göre, Gedson Fernandes transferi için Galatasaray ile görüşen Benfica, transfer görüşmelerine ani bir kararla son verdi.

Portekiz ekibi sebep olarak Fatih Terim'in ayrılığını öne sürdü. Benfica, Gedson Fernandes'in olası satışı için alternatif takımlara yönelme kararı aldı.

BU SEZON SADECE 4 MAÇTA SÜRE ALABİLDİ

Gedson Fernandes bu sezon Benfica formasıyla 4 maça çıktı. 23 yaşındaki orta saha sadece 107 dakika görev aldı. Portekizli orta saha, geçen sezonun devre arasında transfer olduğu Galatasaray'da çıktığı 18 maçta 1 gol attı ve 3 asist kaydetti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...