Tgrt Haber
24 Eylül 2014 21:44

Gökhan'dan G.Saray ve Beşiktaş yorumu

Fenerbahçe'nin önemli isimlerinden Gökhan Gönül, sezon değerlendirmesi yaptı.

Gökhan'dan G.Saray ve Beşiktaş yorumu

Fenerbahçe'nin son dönemde çok tartışılan ismi Gökhan Gönül, yeni sezon formalarını çok beğendiğini ve bu formaya yakışanı yapıp, şampiyon olmak istediklerini ifade etti. Fenerbahçe Televizyonu’na konuşan deneyimli oyuncu, bu sezon giydikleri üç formanın da birbirinden güzel olduğunu söyledi. Gökhan, "7 senedir budayım. İlk defa bu kadar profesyonelce hazırlanmış formalar görüyorum. Futbolcuların performans değeri açısından da önemli, sonuçta bir forma deyip geçmemek lazım. Materyalinden tutun, üstünüzdeki duruş şekli, her şeyi önemli. Yanlarındaki hava alan deliklerine kadar, bu futbolcuları belki yüzde 2-3 etkiliyordur, derecesini bilmemem ama ben önemli olduğunu düşünüyorum. Sadece performans açısından değil görüntü olarak da çok hoş. 3 forma da birbirinden güzel. Biz futbolcular olarak bu formaya yakışanı yapıp, sezon sonu şampiyon olmamız gerekiyor" diye konuştu.

"Şampiyonu Anadolu takımları belirleyecek"

Şampiyon olup, 4. yıldızı takan ilk takım olmak istediklerine vurgu yapan milli oyuncu, "Bu sezon 4. yıldızı takmak isteyen Galatasaray var. Beşiktaş’ı bu sene çok daha iyi görüyorum. Trabzonspor çok sayıda transfer yaptı. Belki 1-2 ay sonra onlarda daha iyi takım olacaklardır. Bana göre en önemli etkenlerden bir tanesi Anadolu takımları. Her geçen gün Türkiye’de futbol zorlaşıyor. Bence bu seneki şampiyonu Anadolu takımları belirleyecektir. İnşallah şampiyon biz oluruz ve 4. Yıldızı takarız" dedi.

Gökhan Gönül, "En büyük sponsorumuz taraftarımız, bizim sloganımız gibi oldu. Başkanımızın üstüne basa basa söylediği bir şey vardı, Başkanımızı biliyorsunuz; hak ettiği şeyi her zaman tutup koparıp alan bir insan. ‘Bu forma içinde hak edilen değeri verilmiyorsa, bu forma sponsorsuz olacak’ dedi. O sözünün arkasında durdu" şeklinde konuştu.

"Taraftarlarımız forma alarak kulübümüze destek olsunlar"

Taraftarlara çağrıda bulunan Gökhan, "Taraftarımızdan tabi ki beklentimiz var. Gücü olan herkesin bu formayı alıp kulübümüze destek olmasını istiyorum. Sponsorlar olmasaydı da keşke reklamsız formalarla sahaya çıksaydık. Görüntü olarak bence çok daha güzel" değerlendirmesinde bulundu.

"Bu formalar artık Fenerbahçeliler için vazgeçilmez"

Bu formaların taraftarlar için artık vazgeçilmez olduğunu söyleyen savunmacı, "Maçlar için değil sanki dışarıda tişört olarak da giyilebilir havası var. Ben bayanlara özellikle beyaz formayı çok yakıştırıyorum. Çok güzel duruyor. Keza bu formalar artık Fenerbahçeliler için vazgeçilmez. Ben çok insanda görüyorum; Sevgililer Günü’nde çiftler formalarını giyip beraber, el ele dolaşıyorlar. Sevgililer Günü’nü böyle paylaşıyorlar, böyle yaşıyorlar" dedi.

Gökhan Gönül’ün eşi Hatice Gönül de yeni sezon formalarını çok beğendiğini ifade ederek, "Özellikle çubuklu formanın dokusunu çok beğendim. Çok samimi geldi. El örgüsü gibi görünüyor, o görüntüsü çok hoşuma gitti. Beyaz formanın da yaka kesimi çok güzel. Maç olmadığı günlerde de Fenerbahçe forması ile dolaşan çok sayıda taraftar görüyorum" diye konuştu.

Röportajın ardından Gökhan Gönül eşi Hatice Gönül ve çocukları Baran ve Kuzey ile poz verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...