Tgrt Haber
24 Kasım 2021 18:49

Gustavo Assunçao ile yollar ayrılıyor!

Son dakika Galatasaray haberi: Süper Lig'de son olarak ezeli rakibi Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Galatasaray devre arası transfer döneminde takıma takviye yapmayı planlıyor. Sarı-kırmızılılarda bununla birlikte yabancı kontenjanının açılması için bazı isimler gönderilecek. Bu oyunculardan biri de Gustavo Assunçao... Terim'in gözüne giremeyen genç futbolcunun takımdan ayrılması bekleniyor.

Gustavo Assunçao ile yollar ayrılıyor!
Galatasaray,Fatih Terim,Gustavo Assunçao

Ajansspor'un haberine göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in gözüne girmeyi başaramayan Gustavo Assunçao ile yollar ayrılıyor.

Yaz transfer döneminde Portekiz Ligi ekiplerinden Famalicao'dan transfer edilen Assunçao, Süper Lig'de 2 maçta oynadı ve 134 dakika görev aldı. Kayserispor ve Konyaspor karşılaşmalarında forma giyen 21 yaşındaki Brezilyalı orta saha gösterdiği performansla sınıfta kaldı.

YABANCI KONTENJANINDA YER AÇILACAK

Cimbom sezon öncesinde Famalicao'dan 3.5 milyon euro satın alma opsiyonu ve 100 bin euro kiralama bedeli ile kadrosuna kattığı Gustavo Assunçao ile yollarını ayırdıktan sonra yabancı futbolcu kontenjanını açacak. Aslan, Assunçao ile yollarını ayırdıktan sonra bu pozisyona transfer yapmayı planlıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...