Tgrt Haber
02 Mart 2015 11:21

Hacıosmanoğlu'dan kötü haber! Sezon bitene kadar...

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, başarı gelmeyince 'Sezon bitene kadar prim yok' diyerek takıma gözdağı verdi.

Hacıosmanoğlu'dan kötü haber! Sezon bitene kadar...
ibrahim hacıosmanoğlu, trabzonspor, prim,

Transfere milyonlarca Euro harcayan ve büyük özveri göstererek takımın tüm ihtiyacına koşan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Karabük maçı öncesi önemli bir karar aldı. 3 kulvarda da elde edilen sonuçlardan rahatsız olan başkan Hacıosmanoğlu, galibiyet primlerinin kaldırıldığını açıkladı.
TAKIMA GÖZDAĞI
Yönetim kurulu ile bu konuyu değerlendiren ve böyle bir karar alan Trabzonspor Başkanı, bu haftadan itibaren futbolculara prim ödenmeyeceğini ifade etti. Son dönemdeki futboldan oldukça rahatsız olduğu öğrenilen Hacısomanoğlu, “Sezon bitene kadar prim diye bir şey yok. Şampiyonlar Ligi’ne gidersek bir şeyler düşünürüz. Ama kaybedilen her puan için bundan sonra para cezası gelecek. Ona göre herkes kendine çeki düzen versin” uyarısında bulundu.
Kaynak : Habertürk

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...