Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Ocak 2022 17:41

Galatasaray'da Olimpiu Morutan'a sürpriz talip! lanis Hagi'nin yerine gelecek...

Son dakika transfer haberi: Bu sezon beklentilerin çok altında bir performans sergileyen ve zirvenin 27 puan gerisinde kalan Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Kadrodaki bazı isimlerle yolların ayrılması gündemdeyken, İskoçya basınından bomba bir iddia ortaya atıldı. Buna göre; Rangers'da yıldız oyuncusu Ianis Hagi'nin sakatlanmasının ardından Galatasaray'ın yıldızı Morutan için temaslar başladı.

Galatasaray'da Olimpiu Morutan'a sürpriz talip! lanis Hagi'nin yerine gelecek...
​Süper Lig,Galatasaray,Ianis Hagi,Olimpiu Morutan,Glasgow Rangers

Süper Lig'de ara transferi dönemi sürerken kulüpler transfer çalışmalarına hız verdi. Ligde iyi günler geçirmeyen ve bir kaos içinde kalarak ligin dibine doğru çakılan Galatasaray'da da transfer hareketliliği sürerken, kadroya katılacak isimlerin yanı sıra kadrodan gönderilecek bazı isimler için de çalışmalar devam ediyor.

Bu isimlerden biri de Galatasaray'a geldiği günden bu yana inişli çıkışlı bir perofrmans sergileyen ve son zamanlarda forma şansı bulmakta zorlanan Olimpiu Morutan oldu. Rumen yıldız için sarı-kırmızılıların kapısı sık sık çalınırken, İskoçya basınından bomba bir iddia ortaya atıldı.

HAGİ'NİN YERİNE MORUTAN!

Habere göre; İskoçya 1. Ligi ekiplerinden Glasgow Rangers'ın hocası Giovanni van Bronckhorst, Galatasaray efsanesi Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi'nin dizinden geçirdiği sakatlık nedeniyle sezonu kapatmasının ardından hedefine Morutan'ı aldı. lanis Hagi'nin sakatlığı operasyon geçireceği ve sezonun geri kalanında forma giyemeyecek olmasının van Bronckhorst'u bu kararı almaya ittiği ifade edilirken, Morutan'ın Ianis Hagi'nin profilini tam olarak karşılayamasa da yakın olduğu belirtildi.

Ayrıca iki ismin de Rumen olduğunun altı çizilirken, Hagi için 'Avrupa'dan talipleri var, Lyon'unda bu talipler arasında olduğu söyleniyor, bu nedenle de Moruta,n Rangers için uygun bir hedef olabilir' ifadeleri kullanıldı.

Geçtiğimiz günlerde Rumen futbolcu için vatandaşı Marius Sumudica'nın çalıştırdığı Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'ın Galatasaray'a kiralama teklifinde bulunduğu iddia edilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...