Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Eylül 2021 18:40

Halil Dervişoğlu'nun babasından imalı paylaşım

Süper Lig'in 4. hafta mücadelesinde Galatasaray'ın deplasmanda Trabzonspor ile oynadığı karşılaşmaya ilk 11 başlayan ve başarılı bir performans sergileyen Halil Dervişoğlu, ikinci yarının son bölümünde oyundan alınmış ve çıkarken teknik direktör Fatih Terim'e sarılmıştı. Milli futbolcunun babası bu anları sosyal medya hesabından paylaştı ve 'para her şey değildir' ifadelerini kullandı.

Halil Dervişoğlu'nun babasından imalı paylaşım
Galatasaray,Halil Dervişoğlu,Muzaffer Dervişoğlu,Fenerbahçe,Trabzonspor

Yaz transfer döneminin son günlerinde Galatasaray kadrosuna katılan Halil Dervişoğlu, Trabzonspor maçında dikkat çeken bir performans sergiledi. Milli futbolcunun babası Muzaffer Dervişoğlu, Halil Dervişoğlu'nun oyundan çıkarken teknik direktör Fatih Terim'e sarılmasını sosyal medya hesabından 'para her şey değildir' notuyla paylaştı.

Hatırlanacağı üzere Halil Dervişoğlu transferin son günlerinde Fenerbahçe'den teklif almış ve sarı-lacivertlilere imza atacağı iddia edilmişti. Milli futbolcu, Fenerbahçe'den gelen teklifi reddetmiş ve Galatasaray'ı tercih etmişti. Halil Dervişoğlu, Trabzonspor deplasmanında önemli fırsatlara girerken Emre Kılınç'ın attığı ikinci golde de asisti yapan isim oldu.

Halil Dervişoğlu'nun babasından imalı paylaşım

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...