Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Aralık 2014 17:03

Hami Mandıralı oyunculardan fedakarlık bekliyor

Antalyaspor Teknik Direktörü Mandıralı, "Çalışmadan, sahada savaşmadan, birbirimiz için mücadele etmeden kazanmak olmuyor. Taraftarımızın desteğiyle şahlanacağız. Bu maçta arkadaşlarımızın daha çok fedakarlık yapması gerekiyor" dedi.

Hami Mandıralı oyunculardan fedakarlık bekliyor

PTT 1. Lig'de mücadele eden Antalyaspor, sahasında  karşılaşacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde Hasan Subaşı Tesisleri'nde  gerçekleştirilen antrenmana koşu ile başlayan futbolcular, daha sonra kondisyon  ağırlıklı çalıştı. Defans oyuncusu Mehmet Sedef'in katılmadığı antrenmanda sakatlıkları  devam eden Boum ve Emre Torun'un takımdan ayrı koştu.
 
"Yenilgiden sonra toparlanıp galip gelme başarısı gösterdik"
 
Teknik direktör Mandıralı, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı  açıklamada, Boluspor karşısında galip gedikleri için yüzlerinin güldüğünü  söyledi.
 
Hep kazanmak istediklerini dile getiren Mandıralı, "Çalışmadan, sahada  savaşmadan, birbirimiz için mücadele etmeden kazanmak olmuyor. Takımdaşlık ruhunu  ortaya koymadan, koşmadan bu olmuyor. Boluspor maçında arkadaşlarımız bunu ortaya  koydu. Bunun sonuncunda da güçlü bir rakibi mağlup etti" dedi.
 
Oyuncuların istekli olmasının ve kendi aralarında yaptıkları terapi  konuşmalarının galibiyette etkili olduğunu vurgulayan Mandıralı, "Daha iyi olmak  zorundayız. Çalışıp eksiklikleri görüp kapatmak, artıları daha da çoğaltmak için  çalışacağız. Hem savunmada hem de hücumda üretkenlik ve pozisyonları  değerlendirmek, bizim artılarımız. Bunları, üzerinde çalışıp artıracağız" diye  konuştu.
 
Mandıralı, Albimo Alanyaspor yenilgisinin ardından Boluspor karşısında  iyi bir futbol oynadıklarını ifade ederek, yenilgiden sonra kısa sürede  toparlanıp galip gelme başarısını gösterdiklerini anlattı.
 
"Biz kendimizin ne yapacağımıza bakacağız"
 
Ligin 14. haftasında Kayserispor ile oynayacakları maçla ilgili de  değerlendirmede bulunan Mandıralı, şöyle konuştu: "Güçlü bir takım. Genelde Süper Lig oyuncularından kurulmuş. Biz  kendimizin ne yapacağımıza bakacağız. Kendi futbolumuzu sahaya yansıtacağız.  Taraftarımızın desteğiyle şahlanacağız. Bu maçta arkadaşlarımızın daha çok   fedakarlık yapması gerekiyor."
 
Mandıralı, geldiği günden itibaren gençlere forma verdiğini, çalışan  herkese forma vermeye devam edeceğini sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...