Tgrt Haber
15 Ağustos 2014 18:41

Hazard'ın Google'dan ilginç isteği

2014 Brezilya Dünya Kupası'nda Belçika Milli Takımı ile başarılı oyun çıkaran Hazard'ın isteği çok konuşulacağa benziyor.

Hazard'ın Google'dan ilginç isteği

2014 Brezilya Dünya Kupası'nda Belçika Milli Takımı ile başarılı oyun çıkaran Hazard internet devi Google'dan özel bir istekte bulundu.

Belçika gazetesi l'Avenir'in haberine göre, Chelsea ve Belçika Milli Takımı'nın yıldızı Google'dan, Dünya Kupası'nda Arjantin karşısında oynadığı maçın arama sonuçlarının silinmesinin mümkün olup olmadığını sordu.

Habere göre bireyler internet üzerinden form doldurarak arama motoruna ulaşabiliyor ve bu tarz özel isteklerde bulunabiliyorlar. Hazard da perşembe günü bu şekilde Google'a ulaşarak bu isteğini talep etti.

Hazard, Belçika'nın Arjantin ile oynadığı maçta kötü performansı nedeniyle oyundan alınmıştı. Şimdi ise o maçla ilgili hakkında yazılan bütün tweet, makale ve yorumların arama motorunda çıkmamasını istiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...