Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Aralık 2014 17:34

Heskey Bolton ile imzaladı

İngiltere Championship takımlarından Bolton Wanderers, 36 yaşındaki Emile Heskey ile sözleşme imzaladı.

Heskey Bolton ile imzaladı

İngiliz futbolcu Emile Heskey, İngiltere Championship takımlarından Bolton Wanderers ile sözleşme imzaladı. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, son olarak geçen sezon Avustralya Ligi ekibi Newcastle Jets'te oynayan 36 yaşındaki Heskey ile kısa süreyi kapsayan bir sözleşme imzalandığı belirtildi. Leicester City'nin formasını giydiği 1994-2000 sezonlarında Bolton Wanderers Teknik Direktörü Neil Lennon ile aynı takımda oynayan Heskey'nin, bir süredir antrenmanlarda denendiği ve performansının beğenilmesinin ardından sözleşme imzalanmasına karar verildiği kaydedildi.
    
Leicester City ile gösterdiği performansın ardından Liverpool'a transfer olan Heskey, daha sonra kariyerinde düşüş yaşamış ve çeşitli kulüplerde forma giymişti. İngiltere Milli Takımı'nda da 62 maça çıkan Heskey, 11 Ocak'ta 37 yaşına girecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...