Tgrt Haber
26 Ocak 2022 17:18

Newcastle United Attila Szalai için geliyor! Fenerbahçe transfer haberleri...

Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki Macar stoperi Attila Szalai, kısa sürede gösterdiği etkili performansla Avrupa'nın devlerini peşine taktı. Birçok kulübün yakından takip ettiği Macar yıldız için, kulüp sahiplerinin maddi varlıklarına göre yapılan sıralamada dünyanın en zengin kulübü olan Newcastle United da devreye girdi. Premier Lig ekibinin kısa süre içerisinde İstanbul'a gelerek resmi teklif yapması bekleniyor.

Newcastle United Attila Szalai için geliyor! Fenerbahçe transfer haberleri...
Fenerbahçe,Attila Szalai,Newcastle United

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de gelecek oyuncular kadar ayrılacak oyuncular da büyük önem taşıyor. Sarı-lacivertli takımda sezon sonu Attila Szalai'nin yüksek bir bonservis ücreti karşılığında satılarak, bu gelirle yeni transferlere bütçe oluşturulması planlanıyor.

İngiliz basınında yer alan haberlerde, ROGON Menajerlik Şirketini'nin Newcastle United'da transferlerden sorumlu Steve Nickson ile bir toplantı yaptığı ve Attila Szalai'yi konuştukları yazıldı.

BONSERVİS BEDELİ 20 MİLYON EURO

Daha önce 44 milyon euro karşılığında Hoffenheim'dan Joelinton'ı, İngiliz ekibine transfer eden ROGON'un şimdi de Szalai için aralarının iyi olduğu Nickson ile görüştükleri belirtildi. Ayrıca transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kalan Premier Lig ekibinden temsilcilerin İstanbul'a gelerek, 24 yaşındaki oyuncu için 20 milyon euroluk bonservis ücreti teklif edeceği iddia edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...