Tgrt Haber
13 Eylül 2021 19:57

İrfan Can Kahveci'nin sakatlık kabusu!

Son dakika Fenerbahçe spor haberi: Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonun devre arasında büyük uğraşlar sonucunda ezeli rakibi Galatasaray'ın adeta elinden alarak yüksek bir bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı İrfan Can Kahveci'nin sakatlık kabusu bitmek bilmiyor. Sivasspor maçında 15 dakika sahada kalan yıldız futbolcu sarı-lacivertli takımda 12 maç kaçırdı.

İrfan Can Kahveci'nin sakatlık kabusu!
Fenerbahçe,Galatasaray,İrfan Can Kahveci,sakatlık

Fenerbahçe'nin geçen sezonun devre arasında Galatasaray ile girdiği büyük bir transfer savaşı sonrası kadrosuna kattığı İrfan Can Kahveci'nin sakatlık kabusu bir türlü sona ermiyor. Fenerbahçe'nin 8 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı ancak sakatlıklar sebebiyle bir türlü yeteri kadar faydalanamadığı İrfan Can Kahveci'nin Sivasspor karşısında da oyuna sonradan girip sadece 15 dakika sahada kalabilmesi kafalarda soru işareti oluşturdu.

Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe'ye 31 Ocak 2021'de imza atan ve bu tarihten bu yana tam 12 maçı sakatlığı sebebiyle kaçıran İrfan Can'ın Sivasspor maçında yaşadığı sakatlık sonrası bu sayının daha da artması bekleniyor. İrfan Can'ın yaşamış olduğu sık sakatlıkların ardından taraftarlar da, "Kendisine iyi bakmıyor ve sürekli sakatlanıyor" şeklinde yorumlar yaptı.

Geçen sezon Fenerbahçe'de 7, bu sezon ise şu ana kadar 5 maç kaçıran 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, Sarı-Lacivertli forma ile şu ana kadar toplam 15 maçta 829 dakika sahada kalabildi. Yıldız futbolcu sakatlıklar sebebiyle Fenerbahçe'de beklenen patlamayı bir türlü yapamadı.

Sivasspor karşısında sakatlanan İrfan Can Kahveci'nin sahalara dönüş sürecinin 3 haftayı bulabileceği konuşuluyor. Öte yandan İrfan Can geçen sezon sakatlığı sebebiyle Başakşehir'de de 7 karşılaşmada forma giyememişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...