Tgrt Haber
30 Kasım 2021 07:00

İrfan Can önce şaşırdı, sonra Pereira'ya öfke saçtı

Fenerbahçe, Göztepe deplasmanından puan kaybetti. İrfan Can oyundan alınınca önce şaşırdı, sonra teknik direktör Vitor Pereıra'ya öfke saçtı.

İrfan Can önce şaşırdı, sonra Pereira'ya öfke saçtı
irfan can,,pereira,,fenerbahçe,,süper lig,

Fenerbahçe'de işler kötü gidiyor. Oyuncularla, Vitor Pereira arasındaki gerilim de gittikçe artıyor. Dün Fenerbahçe'nin gole ihtiyacı olduğu bölümde İrfan Can oyundan alınınca önce büyük şaşkınlık yaşadı. Sonra sinirli şekilde kenara gelen futbolcu, kendisini teselli etmek isteyen Mesut Özil'e, "Ben böyle şey görmedim" diyerek karara öfke saçtı. Mesut ise İrfan Can'ı sakinleştirmeye çalıştı.

Fenerbahçe'nin eski file bekçisi Volkan Demirel de yayıncı kuruluştaki programda, "İrfan Can sahanın en iyilerinden, 70. dakikada oyundan çıkmasına anlam veremiyorum" diyerek Pereira'yı eleştirdi. Sosyal medyada da Portekizli çalıştırıcı büyük tepki aldı.

İRFAN CAN SORUSUNA CEVAP VERDİ

İrfan Can’ın oyundan alındığı sırada tepki gösterdiğinin hatırlatılması üzerine, İrfan Can’ın tepkisini görmediğini söyleyen Pereira, “Tepki gösterdiyse de normaldir. Hiçbir oyuncu oyundan çıkmak istemez. Oyuncuların hangisinin girip hangisinin çıkacağına karar vermek benim görevim” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...