Tgrt Haber
27 Ekim 2021 20:13

İtalyan devi İnter Berkan Kutlu'nun peşinde!

Galatasaray'ın bu sezon başında Alanyaspor'dan kadrosuna kattığı Berkan Kutlu, gösterdiği performansla kısa sürede ilk 11'deki yerini sağlamlaştırırken, Avrupa'dan talipleri de artmaya başladı. İtalyan basınında yer alan habere göre; 23 yaşındaki genç orta saha oyuncusuna Alman devi Dortmund'un ardından İtalya'nın son şampiyonu Inter de talip oldu.

İtalyan devi İnter Berkan Kutlu'nun peşinde!
​Galatasaray,Berkan Kutlu

Galatasaray'da sezon başında Alanyaspor'dan transfer edilen Berkan Kutlu'nun talipleri artıyor. Sarı-kırmızılı takıma geldiği günden bu yana istikrarlı bir şekilde performansını artıran 23 yaşındaki genç orta saha oyuncusuna Borussia Dortmund'un ardından Inter de talip oldu.

İtalyan haber sitesi Calciomercatonews.com'da yer alan habere göre; Berkan Kutlu, Inter CEO'su Beppe Marotta ve Sportif Direktör Piero Ausilio'dan büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

BEŞİKTAŞ DERBİSİNİ İZLEDİLER!

Simone Inzaghi'nin de 5 milyon euro değerindeki Berkan Kutlu'yu çok yakından takip ettiği ve Galatasaray'ın Beşiktaş'la oynadığı derbiye scout ekibin göderdiği bellirtildi.

Haberde; Kutlu'nun menajeri Cenk Melih Yazıcı'nın, aynı zamanda Merih Demiral'ın da menajeri olduğu ifade edildi ve İsviçre doğumlu oyuncunun menajerinin İtalya ile mükemmel ilişkilere sahip olduğu için transferde büyük kolaylık sağlayabileceği öne sürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...