Tgrt Haber
14 Ağustos 2014 17:47

Jimmy 'Gençler'de kalıyor

Gençlerbirliği, Jimmy Durmaz'a sözleşmesini 3 yıl uzatmayı teklif etti.

Jimmy 'Gençler'de kalıyor

 Gençlerbirliği, transfer döneminde ismi yerli ve yabancı  kulüple anılan Jimmy Durmaz'a sözleşme yenileme teklifinde bulundu.
 
Başkent temsilcisi, Spor Toto  Süper Lig'de yerli statüsünde oynayan ve İsveç Milli Takımı forması da giyen  Jimmy Durmaz'a sözleşmesini 3 yıl daha uzatmayı teklif etti.
 
Kırmızı-siyahlı kulüp yönetimi Fenerbahçe, Beşiktaş ve Kasımpaşa'nın  transfer listesinde yer aldığı iddia edilen ve son olarak Yunanistan ekibi  Olympiakos'un 2 milyon 750 bin lira bonservis bedeli ödemeyi kabul ettiği Jimmy  Durmaz'a 3 yıllık sözleşme yapmayı önerdiği öğrenildi.
 
Jimmy Durmaz'ın ücretinde de iyileştirmeye giden Gençlerbirliği'nin,  futbolcuya ilk yıl için 500 bin, ikinci yıl için 550 bin ve son sezon için de 600  bin avro teklif ettiği bildirildi.
 
Genç futbolcu, Olympiakos ile kırmızı-siyahlı kulübün bonservis  bedelinde anlaşmasına karşın kendisine teklif edilen ücreti düşük bulmuş ve  Yunanistan temsilcisinin teklifini reddetmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...