Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Ekim 2014 20:36

Kartal'da Sivas mesaisi başladı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında pazar günü sahasında Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kartal'da Sivas mesaisi başladı
beşiktaş, kartal, sivas,

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı yapılan antrenman kondisyon koşusu ile başladı. Streching hareketleri sonrası istasyon koşuları yapan siyah-beyazlı takım, iki gruba ayrılarak 5’e 2 çalışması ve yarım sahada çift kale maç yaparak günü tamamladı. Antrenmana tedavilerine devam edilen Mustafa Pektemek ile Jose Sosa izinli olan Veli Kavlak, salonda çalışan Necip Uysal ve milli takımlarda bulunan Tolga Zengin, Ersan Gülüm, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Olcay Şahan, İsmail Köybaşı, Pedro Franco, Demba Ba ve Tomas Sivok katılmadı. Öte yandan antrenmanda altyapı futbolcularından Furkan Yaman, Muhammet Raşit Şahingöz, Gökhan Artun, Eslem Öztürk ve Fatih Aksoy yer aldılar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...