Tgrt Haber
17 Ekim 2021 15:58

Kasımpaşa başladı, Göztepe bitirdi

Süper Lig'in 9'uncu haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşan Göztepe, yenik duruma düştüğü maçtan 2-1 galip ayrılarak ligdeki ikinci galibiyetini aldı.

Kasımpaşa başladı, Göztepe bitirdi
göztepe,kasımpaşa

Süper Lig'in 9. haftasında Kasımpaşa ile Göztepe karşı karşıya geldi. Maçtan galip ayrılan taraf 2-1'lik skorla deplasman ekibi Göztepe oldu.

İLK GOL EV SAHİBİNDEN

Ligde küme düşme hattında yer alan ve alt sıralardan kurtulma çabası veren iki takımın mücadelesinde ilk yarı golsüz bitti. İkinci yarıya hızlı başlayan taraf ev sahibi Kasımpaşa oldu. 51'inci dakikada kaleci İrfan Can Eğribayat'ın hatasında topu önünde bulan Yusuf Erdoğan, meşin yuvarlağı ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Geriye düştükten sonra beraberlik için yüklenen Göztepe, 57'nci dakikada Jahovic ile gole yaklaştı. Ndiaye'nin pası sonrası ceza yayı üzerinde şutunu çekerken, kaleci Harun Tekin meşin yuvarlağı kornere çeldi.

GÖZTEPE'DEN MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ

Konuk ekip aradığı golü 68'inci dakikada Jahovic ile buldu. Orta sahadan savunmanın arkasına atılan topa hareketlenen Ndiaye'nin ceza sahası içinde şutunda kaleci Harun ayaklarıyla golü engelledi ama dönen topu tek vuruşla ağlara gönderen Makedon golcü skora dengeyi getirdi: 1-1.

Mücadelenin son dakikalarına girilirken bir gol sesi daha geldi. 86'ncı dakikada İzmir ekibi tarafından kullanılan köşe vuruşunda Harun Tekin'in ceza sahası dışına yumrukladığı topu Tijanic uzak mesafeden düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi ve takımını zorlu deplasmanda 2-1 öne geçirdi.

Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca İzmir ekibi 3 puanla ayrılan taraf oldu. Bu sonuçla Göztepe puanını 8'e çıkarırken, Kasımpaşa 6 puanda kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...