Tgrt Haber
15 Aralık 2014 17:43

Kuyt'un menajerinden açıklama

2012 yılında Liverpool’dan Fenerbahçe’ye transfer olan Dirk Kuyt, çalışma etiği ve istikrarıyla sarı lacivertli taraftarların sevgilisi haline geldi. Fakat Kuyt’ın sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimali bulunuyor. Zira sözleşmesi sona erecek. Menajeri, Hollanda basınına açıklama yaparak bu konuya açıklık getirdi.

Kuyt'un menajerinden açıklama
fenerbahçe, kuyt, manejer, açıklama,

Voetbal International’e konuşan yıldız oyuncunun menajeri Rob Jansen, kulübün sözleşme uzatma konusunda istekli olduğunu söylerken, “Henüz bir karar vermedik. Fakat kulüp Kuyt’ın kalmasını istiyor, biz de bunu ciddiye alacağız. Dirk de sözleşme uzatmak istiyor” ifadelerini kullandı. Son dönemde çıkan haberlerde Fenerbahçe’nin Kuyt’ın sözleşmesini uzatmak istemediği belirtiliyordu. Fakat menajerinin açıklamalarına göre Kuyt büyük ihtimalle Fenerbahçe’de kalacak. 34 yaşındaki oyuncunun adı Sunderland, Southampton ve eski takımı Feyenoord ile anılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...