Tgrt Haber
11 Eylül 2014 18:17

Liverpool'da Emre Can depremi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un Türk asıllı Alman milli futbolcusu Emre Can, sakatlığı nedeniyle yaklaşık 6 hafta sahalardan uzak kalacak.

Liverpool'da Emre Can depremi
Liverpool, Emre Can, sakatlık,i

Liverpool Kulübü'nden yapılan açıklamada, Emre Can'ın Almanya 21 Yaş Altı Milli Takımı kampında ayak bileğinden yaşadığı sakatlık yüzünden yaklaşık 6 hafta forma giyemeyeceği bildirildi.

Diğer yandan, geçen hafta İngiltere Milli Takımı kampında uyluk adalesinden sakatlanarak 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde İsviçre ile oynanan maçta forma giyemeyen "Kırmızılar"ın golcü oyuncusu Daniel Sturridge'in ise en az 3 hafta daha takımını yalnız bırakacağı belirtildi.

Geçen yıl Liverpool'un en golcü futbolcularından biri olan Sturridge, bu sezon ligde oynanan 3 maçta da forma giydi ve 1 gol kaydetti. İlk üç maçta ilk 11'de şans bulamayan Emre Can ise Manchester City ve Tottenham Hotspur karşılaşmalarında sonradan oyuna dahil oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...