Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Ağustos 2014 19:11

Luis Suarez, Barcelona idmanında

Dünya Kupası'nda Giorgio Chiellini'yi ısırdığı için FIFA tarafından verilen cezası hafifletilen Luis Suarez, yeni takımı Barcelona ile ilk idmanına çıktı.

Luis Suarez, Barcelona idmanında
barcelona, luis suarez, antrenman,

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) tarafından verilen cezası, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) tarafından hafifletilen Uruguaylı futbolcu Luis Suarez, yeni takımı Barcelona'da ilk antrenmanına çıktı. Liverpool'dan, 11 Temmuz'da Barcelona'ya transfer olan Luis Suarez, 1 ayı aşkın süre bekledikten sonra yeni takımıyla antrenmana çıkabildi. Suarez, Barcelona Kulübü'nün resmi televizyonuna verdiği demeçte, "Yaptığım ve daha sonrasında özür dilediğim bir hatanın bedelini ödüyorum" dedi. "Antrenmanlara başlamak ve yeni takım arkadaşlarımla tanışmak için sabırsızlanıyordum" diyen Uruguaylı futbolcu, "Rahatsız edici bir durumdu. Fakat artık unutulmalı ve her zaman oynamayı düşlediğim bir kulüp olan Barcelona'daki geleceğimi düşünmeliyim" diye konuştu. Barcelona Kulübü, 18 Ağustos Pazartesi günü Joan Gamper Kupası kapsamında, Meksika'nın Leon takımına karşı oynayacağı özel maç öncesinde Nou Camp Stadı'nda, Luis Suarez'i taraftarlara tanıtacağını duyurdu. Suarez, 24 Ekim'e kadar Barcelona'nın hiçbir maçında forma giyemeyecek ve Uruguay Milli Takımı'nın da 8 maçında oynayamayacak. Luis Suarez, 2014 Dünya Kupası'nda oynanan Uruguay-İtalya maçında rakibi Giorgio Chiellini'yi ısırdığı için FIFA tarafından 4 ay maça, antrenmana ve resmi hiçbir tanıtıma çıkmama cezası almıştı. CAS ise Suarez'in, antrenman ve basına tanıtım yasağını kaldırılmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...