Tgrt Haber
22 Kasım 2014 00:38

Malaga'da Amrabat sıkıntısı

La Liga ekiplerinden Malaga'da teknik direktör Javi Gracia, Galatasaray'dan kiraladıkları Nordin Amrabat'ın sakatlığı ile ilgili konuştu.

Malaga'da Amrabat sıkıntısı

Gracia, Faslı oyuncunun beklenenden uzun süre sahalardan uzak kalacağını kaydederken, "Nordin muhtemelen 5 hafta daha sahalara dönemeyecek. Şu anda tedavi sürecinde ve bizim sağlık ekibimizin en zorlu görevi Amrabat'ın tedavisi" diye konuştu.

''AMRABAT ÖNEMLİ PARÇAMIZDI''

Amrabat'ın yokluğunun kendilerini etkileyeceğini söyleyen teknik adam, "Böyle kayıplar her zaman önemlidir. Nordin bizim ofansif oyunumuzun önemli bir parçası. Onun yokluğu alışık olduğumuz planları etkiliyor, ancak yakınma ile zaman kaybetmenin anlamı yok. Onun yerine sahaya sürdüğümüz isimler de elinden geleni yapacaktır" ifadelerini kullandı.

27 yaşındaki oyuncu, Fas ile Benin arasında oynanan karşılaşmanın 25.dakikasında sakatlandı 'bacak kasında yırtık' olduğu açıklandı. Bu sezon 9 karşılaşmada Malaga forması giyen Amrabat, 3 gol ve 3 asistlikperformansı ile İspanyol ekibinin en önemli isimlerinden biri olmuştu.

Malaga, La Liga'nın 12. haftasında deplasmanda Atletico Madrid ile karşı karşıya gelecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...