Tgrt Haber
25 Ocak 2022 13:49

Manchester United'ın yıldızı Jesse Lingard Aslan oluyor! Galatasaray transfer haberleri...

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Süper Lig'de 23 hafta sonunda lider Trabzonspor'un tam 27 puan gerisinde kalarak taraftarının tepkisini çeken Galatasaray, sıkıntılı günleri bir türlü aşamıyor. Fatih Terim'le yolları ayırdıktan sonra Domenec Torrent'le anlaşan sarı-kırmızılılarda, üç maçta da öne geçilse de istenilen galibiyet ve yükseliş bir türlü gelmedi. Takıma transfer dopingi yapmak isteyen Başkan Burak Elmas ve yönetimi, Premier Lig devi Manchester United'da forma giyen yıldız futbolcu için girişimlere başladı.

Manchester United'ın yıldızı Jesse Lingard Aslan oluyor! Galatasaray transfer haberleri...
Galatasaray,Fatih Terim,Domenec Torrent,Burak Elmas,Manchester United,Jesse Lingard

Galatasaray'da, Fatih Terim'in ardından teknik direktörlük görevine gelen İspanyol Domenec Torrent, büyük bir değişime gitme kararı aldı. Başkan Burak Elmas'tan acil 5-6 transfer isteyen İspanyol hoca, transfer listesini de yönetime sundu.

Trabzonspor yenilgisiyle taraftarın sert tepkisine maruz kalan Elmas, transfer operasyonunu bir an önce bitirmek için kolları sıvadı.

JESSE LINGARD BOMBASI!

Teknik Direktör Domenec Torrent'in, transferde Avrupa'daki iyi ilişkilerini de kullanabileceğini Burak Elmas'a ilettiği ve gelmesi pek de muhtemel olmayan isimleri ikna edebileceğini söylediği ifade edildi. Bu doğrultuda, Cimbom'un gündemine sürpriz bir oyuncu geldi. Sarı-kırmızılılar, İngiltere Premier Lig'in dev ekibi Manchester United'da forma giyen Jesse Lingard için transfer girişimlerine başladı.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Galatasaray, Manchester United'ın yıldız orta sahası Jesse Lingard'ı kadrosuna katmak için İngiliz deviyle görüşmelere başladı. Taraftarı moralini düzeltecek bir oyuncuyu kadrosuna katarak takımdaki havayı değiştirmeyi hedefleyen Başkan Burak Elmas, Lingard'ın temsilcileriyle bir görüşme gerçekleştirdi.

29 yaşındaki İngiliz oyuncunun, kulübünde az forma şansı bulması ve sezon sonunda sözleşmesinin sona erecek olması nedeniyle sarı-kırmızılılara sıcak baktığı öne sürüldü. Ocak ayında Lingard'ı kadrosuna katarak sezon sonu için bonsvervis bedeli ödemek istemeyen Aslan, bu transferi büyük bir gizlilikle yürütüyor.

WEST HAM UNİTED DA PEŞİNDE!

Lingard'ın durumunu West Ham United da yakından takip ediyor. Geçen sezonun ikinci yarısında West Ham United'la kiralık olarak forma giyen Lingard harika bir sezon geçirmişti. İngiliz futbolcu, 16 Premier Lig maçında 9 gol atıp, asist yapmıştı. West Ham United'ın, Lingard'ı yeniden kadrosunda görmek istediği de iddia ediliyor.

JESSE LİNGARD KİMDİR?

Güncel piyasa değeri 20 milyon Euro olan Lingard, on numara ve kanat pozisyonlarında görev yapabiliyor. 1.74 boyundaki yıldız, bu sezon Kırmızı Şeytanlar'da, 14 maça çıkarken, 2 gol ve 1 asist kaydetti. Lingard, kariyerinde Leicester City, Birmingham, Brighton, Derby ve West Ham United formaları da giydi. Lingard ayrıca 32 kez de İngiltere Milli Takım forması giyerken, 6 gol kaydetti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...