Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Temmuz 2021 15:24

Galatasaraylı Mbaye Diagne'ye sürpriz talip! İşte yeni adresi... Son dakika transfer haberleri

Son dakika Galatasaray transfer haberine göre; Geçtiğimiz sezon ligde şampiyonluğu averaj ile Beşiktaş'a kaptıran Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kesemeden sürüyor. Genç ve dinamik bir takım kurmak isteyen ve bu doğrultuda oyuncuları kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda geleceği merak edilen isimlerden biri de Mbaye Diagne'nin yeni adresi de netleşmeye başladı.

Galatasaraylı Mbaye Diagne'ye sürpriz talip! İşte yeni adresi... Son dakika transfer haberleri
Galatasaray,Cagliari,Mbaye Diagne

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Galatasaray'ın PSV'ye 2-1 mağlup olduğu rövanş karşılaşmasında sarı-kırmızılıların tek golünü kaydeden Mbaye Diagne'nin transferinde yeni gelişmeler yaşanıyor.

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonun devre arasında Premier Lig ekiplerinden West Bromwich Albion'a kiraladığı Senegalli futbolcu, sarı-kırmızılı takımın sezon açılışına geç katılmış ve tepki çekmişti. Bir süre İngiltere'de kulüp arayan Diagne, istediği teklifleri alamayınca İstanbul'a dönerek takıma katılmıştı.

5 MİLYON EURO

Senegalli golcü Mbaye Diagne'nin takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılırken Galatasaray'ın en az 5 milyon Euro civarında yapılacak teklifleri kabul etmesi bekleniyor.

Galatasaray'ın PSV'ye 2-1 mağlup olduğu karşılaşmada sarı-kırmızılıların tek golünü kaydeden Diagne, hazır ve istekli görüntüsüyle tüm otoriteleri şaşırtmıştı. Attığı güzel gol ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

TERİM'DEN DİAGNE SÖZLERİ

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, PSV maçının ardından Diagne ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Terim yaptığı açıklamada, "Mbaye Diagne için kararımızı zaman içinde söyleyeceğiz. Gitme niyetindeydi ama yine de şu an oyuncumuz. Bizimle beraber. Herkesten faydalanmaya çalışıyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaray'ın Senegalli golcüsü Mbaye Diagne, PSV Eindhoven maçı sonrasında bir paylaşım yaptı. Diagne, Instagram'dan yaptığı paylaşımda, "Golle geri döndüğüm için çok mutluyum. Her şeyimi ortaya koydum. İnşallah her zamanki gibi çalışmaya devam edeceğiz. Bugün yaşananları unutup, önümüze bakalım." ifadelerini kullandı.

CAGLIARI PEŞİNDE

Galatasaray'dan ayrılması beklenen Mbaye Diagne için Cagliari resmi girişimlere başladı. İtalyan basınında yer alan habere göre; Cagliari, Galatasaray ile resmi görüşmelere başladı. Cagliari'nin takımdan ayrılması beklenen Giovanni Simeone'nin yerini Mbaye Diagne ile doldurmayı planladığı aktarıldı. Haberde iki kulübün görüşmelerde ilerlemeye kaydettiği aktarıldı.

Cagliari haberlerinin yanı sıra Senegalli golcünün İtalya'da oynama fikrine sıcak baktığı fakat İngiltere'den gelecek teklifleri de beklediği iddia edildi.

İNGİLTERE'DE DİKKATLERİ ÇEKTİ

Mbaye Diagne geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 19 maça çıkıp 11 gol atmıştı. Devre arasında WBA'ya kiralanan Senegalli forvet İngiltere'de çıktığı 16 karşılaşmada attığı 3 gol ve yaptığı 2 asistle tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...