Tgrt Haber
12 Eylül 2014 18:56

Melo'nun yerine kim oynayacak

Galatasaray'da Felipe Melo'nun PFDK'dan 2 maç ceza alması üzerine, teknik direktör Prandelli'nin Eskişehirspor karşısında Bledimir Dzemaili'yi ilk 11'de görevlendireceği öğrenildi.

Melo'nun yerine kim oynayacak
galatasaray, Felipe Melo, Prandelli,

Galatasaray'da Felipe Melo'nun PFDK'dan 2 maç  ceza alması üzerine, teknik direktör Cesare Prandelli'nin Eskişehirspor karşısında Brezilyalı futbolcunun yerine yeni transfer Bledimir Dzemaili'yi ilk 11'de görevlendireceği öğrenildi. Prandelli'nin sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Semih'i ise Salı günü oynanacak Anderlecht maçını düşünerek riske etmek istemediği ifade edildi. Semih'in kesin durumunun maç saati belli olacağı, şu an oynama ihtimalinin %50 olduğu vurgulanırken, Prandelli'nin genç futbolcu konusunda en ufak bir risk bile almak istemediği kaydedildi. Semih'in oynayamaması ihtimaline karşılık bu mevkide Chedjou'nun yanına stopere Hakan Balta'yı çekmeyi planlayan tecrübeli teknik adamın, bu belirsizlik nedeniyle sahaya süreceği 5 yabancıyı da henüz belirleyemediği öğrenildi. Muslera, Chedjou, Dzemaili ve Sneijder'i ilk 11'de görevlendirecek olan Prandelli'nin 5. isme ise Semih'in durumunun netleşmesinin ardından karar vereceği vurgulandı. Tarık'ı hem sol bek hem sağ bekte kullanabilecek olan Prandelli'nin Tarık'ı sağ bekte kullanması halinde 5. yabancı tercihini sol bekte Telles'ten yana kullanabileceği ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...