Tgrt Haber
23 Kasım 2021 09:50

Mesut Özil dünyanın dilinde: Geri döndü

Fenerbahçe'ye geldiği ilk günden bu yana eleştirilen Özil, Galatasaray maçındaki performansıyla Avrupa'dan övgü aldı

Mesut Özil dünyanın dilinde: Geri döndü
mesut özil,,fenerbahçe,

Fenerbahçe Süper Lig'in 13. haftasında ezeli rakibi Galatasaray ile deplasmanad karşılaştı. Maçta 16. dakikada 1-0 geriye düşmesine sağmen Sarı-Lacivertliler 31. dakikada Mesut Özil'in ayağından bulduğu golle skoru eşitledi: 1-1. İkinci yarısı nefes kesen maçta Kanarya uzatma dakikalarında yeni transferi Crespo'nun attığı golle derbiyi 2-1 kazandı.

Maçta takımı gerideyken skoru muhteşem bir golle eşitleyen Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü futbolcusu Mesut Özil, dünya basınının gündemine girdi. 

Mesut Özil’in derbi performansı Avrupa’da yankılandı. “Derbide zafer dokunuşu” manşeti atan Bild, “Özil birdenbire Fenerbahçe’nin en iyisi” ifadelerine yer verdi

Kicker ise “Dönüm noktasını Mesut başlattı” manşetini, “Mesut Özil şahsına yönelik eleştirilere çok sert cevap verdi” sözleriyle süsledi.

Marca Mesut’u derbinin kahramanı ilan ederken attığı 4 golle takımının en skoreri olduğunu hatırlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...