Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Ekim 2021 07:35

Mesut Özil kendini özel bir yere koymadı

Dünya yıldızı Mesut Özil “Benim de bu formayı terleten her arkadaşım kadar bir rolüm var. Ne mutlu bana ki, Fenerbahçe’nin hem taraftarı hem de futbolcusuyum” dedi.

Mesut Özil kendini özel bir yere koymadı
mesut özil,,fenerbahçe,,süper lig,,vitor pererira,

Mesut Özil, 33. yaşının ilk röportajını kulübün internet sitesine verdi. Hakkındaki “Mutsuz, huzursuz” haberlerine inat, “Bütün doğum günleri özeldir ama ailem, çocuğum ve büyük Fenerbahçe ailesi ile birlikte doğum günü kutlamak, galiba en özeli” dedi.

“Fenerbahçeli olmak, futbolcusu da olsanız taraftarı da olsanız, çok özel bir duygu” diyen Mesut, “Ne mutlu ki taraftarı olduğum, tutkusunu hissettiğim Fenerbahçe'nin bir futbolcusuyum. Bu söylediklerimde çok samimiyim” açıklaması yaptı.

FORMASINA KAVUŞUYOR

Mesut’un en çarpıcı ifadeleri ise, “Fenerbahçeli bir futbolcu olmanın sorumluluğunu hissediyorum. Tek bir amacım var, taraftarlarımızı mutlu edebilmek. Burada kendimi özel bir yere koymak istemem. Bu formayı terleten her arkadaşım kadar bir rolüm var. Takım olarak hep birlikte formamız için, taraftarımız için, bu büyük kulüp için gereken mücadeleyi vereceğiz” şeklinde oldu. Pereira’nın serbestlik tanıdığı dünya yıldızı, Trabzonspor maçında 3-4-1-2 dizilişinde golcülerin arkasında görev alacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...