Tgrt Haber
17 Ocak 2022 19:38

Galatasaray'da Morutan krizi! Bonservisi ödenmedi...

Son dakika Galatasaray haberi: Süper Lig'deki kötü gidişatına yeni hocasıyla da dur diyemeyen Galatasaray'da krizler bitmek bilmiyor. Sarı-kırmızılıların sezon başında FCSB kulübünden kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan ile ilgili çarpıcı bir açıklama geldi. FCSB Başkanı Gigi Becali, Galatasaray'ın Morutan'ın ilk taksitini ödemediğini söyledi.

Galatasaray'da Morutan krizi! Bonservisi ödenmedi...
Süper Lig,Galatasaray,Gigi Becali,Olimpiu Morutan

Süper Lig'de kötü gidişi bir türlü durduramayan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor... Sarı-kırmızılıların sezon başında FCSB kulübünden kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan ile ilgili çarpıcı bir açıklama geldi. FCSB Başkanı Gigi Becali, Galatasaray'ın Olimpiu Morutan için kasım ayında ödemesi gereken ilk taksidi ödemediğini iddia etti.

FİFA TEHKLİKESİ!

Rumen basınından ProSport'a konuşan Gigi Becali, "Galatasaray'dan şu ana kadar hiç para alamadım. İlk taksitimi bir an önce almak istiyorum. Türklerle FIFA'ya girmek istemiyorum. Onları yapması gerekenleri biliyorlar. Sarı kırmızılılar kasım ayında 3.5 milyon Euro'nun ilk taksidi olan 700 bin Euro'yu ödemek zorundaydılar." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da Morutan krizi! Bonservisi ödenmedi...

Haberin detayında ise Galatasaray'ın 10 Kasım 2021'de 700 bin Euro, 10 Mart 2022'de 750 bin Euro, 10 Eylül 2022'de 900 bin Euro ve 10 Ocak 2023'te 1.15 milyon Euro ödemesi gerektiği yer aldı. Bu ücretlerin dışında Morutan'ın Galatasaray'da 15 resmi maça çıktığı için 600 bin Euro daha ücret alması gerektiği belirtildi.

Becali daha önce de Morutan transferinde çelişkili açıklamalar yaparak kafa karıştırmıştı. Galatasaray cephesinden konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...