Tgrt Haber
06 Aralık 2021 19:59

Mostafa Mohamed krizi! Galatasaray'da kalacak mı?

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Sarı-kırmızılılarda geleceği belirsizliğini koruyan Mostafa Mohamed ile ilgili her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in bonservisini almaya sıcak baktıklarını söylediği Mostafa Mohamed için, Zamalek kulübünden atak geldi. Mısır basınında yer alan habere göre; Zamalek başkanı Mortada Mansour, Mostafa Mohamed ile iletişime geçerek Galatasaray'ın teklifini kabul etmemesi gerektiğini söyledi.

Mostafa Mohamed krizi! Galatasaray'da kalacak mı?
Süper Lig,Altay,Galatasaray,Mostafa Mohamed,Mortada Mansour

Son olarak Süper Lig'in 15. haftasında Altay'ı evinde ağırlayan Galatasaray, mücadeleden 2-2'lik eşitlikle ayrılmıştı. Sarı-kırmızılılar, Süper Lig'de inişli çıkışlı bir performans sergilerken, gözünü UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Lazio maçına çevirmişti. Galatasaray'da tartışılan isimlerden biri de golcü futbolcu Mostafa Mohamed olmuştu. Altay maçında oldukça etkisiz olan Mısır'lı golcü için taraftarlar 'Bonservisini almayın' diyerek sosyal medyadan tepkisini göstermişti.

GALATASARAY'DAN AYRILACAK MI?

Mısır basınında da konu ile ilgili yer alan haberde, Zamalek kulübü başkanının Mostafa Mohamed için atağa kalktığı kaydedildi. Zamalek'in Mostafa Mohamed için alması beklenen 4 milyon euroluk satın alma opsiyonunu etkinleştirmemek istediği bilgisine yer verildi. Bununla beraber Mortada Mansour'un, Mostafa Mohamed'in iadesini Galatasaray'dan talep ettiği öne sürüldü.

MOHAMED İLE TEMASA GEÇTİLER

Ayrıca Mortada Mansour'un, yönetim kurulu aracılığı ile Mostafa Mohamed'e ulaştığı ve Galatasaray'ın kendisine teklif yapsa bile bunu kabul etmemesi gerektiğini söylediği ifade edildi.

Mostafa Mohamed'in Zamalek'e dönmesi halinde daha çok forma şansı bulabileceği, golcü futbolcuya iletildi. Mohamed'e verilen vaatte, Zamalek'e dönmesi halinde Mısır milli takımında daha çok oynama garantisi verildiği, bununla beraber performansının yükselmesiyle beraber Avrupa'da daha iyi bir takıma satacaklarını söyledikleri aktarıldı.

Mostafa Mohamed bu sezon toplamda 23 maça çıkarken 4 gol 1 asist üretti ve performansıyla beklentilerin çok altında kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...