Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Ocak 2022 00:01

NEF Stadı'nda taraftarlardan dev tepki! "Yönetim istifa"

Son dakika haberi: Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta mücadelesinde evinde Kasımpaşa'ya 3-1 kaybeden Galatasaray'da işler yolunda gitmiyor. Fatih Terim'in ardından göreve gelen Domenec Torrent ilk iki maçından da mağlubiyetle ayrıldı. Bu yenilgiler sonrası ibre yönetime döndü. Sarı-kırmızılı taraftarlar yönetimi istifaya davet etti ve Fatih Terim tezahüratları yaptı.

NEF Stadı'nda taraftarlardan dev tepki! "Yönetim istifa"
Galatasaray,Burak Elmas,tepki,istifa,taraftar,Fatih Terim

Galatasaray taraftarı, başkan Burak Elmas ve yönetim kuruluna sert tepki gösterdi.

Mücadelenin ilk yarısında Olimpiu Moturan'ın ceza sahasında yerde kaldığı pozisyonda hakem Tugay Kaan Numanoğlu, oyunu devam ettirdi. Penaltı beklentisinde olan sarı-kırmızılı taraftarlar, başkan Burak Elmas'a yönelik, "Hakemler doğruyor, Burak Elmas susuyor." şeklinde tezahürat yaptı.

Taraftarlar, ardından "Yönetim istifa" diyerek Elmas başkanlığındaki yönetim kurulunun görevi bırakmaya çağırdı. Maçın son bölümünde de "Yönetim istifa" tezahüratları artarak devam etti.

Maçın bitiş düdüğünün ardından tribünü terk etmeyen taraftarlar, Burak Elmas'a tepkilerini sürdürdü.

Ev sahibi ekibin taraftarları, Kasımpaşa'nın 2-1 öne geçmesinin ardından da futbolcuları tezahüratlarla protesto etti. Taraftarlar, özellikle kaleci İsmail Çipe'ye tepki gösterdi.

TRİBÜNLERDE "FATİH TERİM" TEZAHÜRATI

Galatasaraylı taraftarlar geçen hafta yolların ayrıldığı teknik direktör Fatih Terim lehine tezahüratlar yaptı.

Müsabakanın 35. dakikasında skor golsüz eşitlikle devam ederken önce yönetime tepki gösteren taraftarlar, "İmparator Fatih Terim" şeklinde tezahüratlarda bulundu. Taraftarlar, maçın son bölümünde de Terim lehine tezahüratlarını sürdürdü.

Taraftarların bazıları Fatih Terim maskeleriyle birlikte yönetime tepki gösterdi.

NEF Stadı'nda taraftarlardan dev tepki!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...