Tgrt Haber
16 Aralık 2014 17:06

Neymar'ın istekleri bezdirdi

Santos forması giydiği dönemde Avrupa devlerinin yoğun ilgisine maruz kalan Neymar, sonunda Katalan devi Barcelona’yı seçmişti. Fakat o dönemde başta Real Madrid olmak üzere çok sayıda takım onu transfer etmek yoğun mesai harcamıştı.

Neymar'ın istekleri bezdirdi
neymar, santos, forma, istekler,

Telegraph gazetesinin haberine göre bu takımlardan biri de Manchester City idi. Futbol Direktörü Txiki Begiristain, Neymar’ı ikna etmek için çalışmalar yaparken yıldız oyuncunun ilginç bir istekte bulunduğu ve City’nin bunun üzerine transferden vazgeçtiği belirtiliyor. İddiaya göre Neymar, İngiltere’de fazla yağmur yağmasından dolayı özel bir krampon talep etti. Brezilyalı yıldızın İngiltere’ye gelmeye sıcak bakmadığını ve işi yokuşa sürdüğünü düşünen City yönetimi de transferden vazgeçme karara aldı. Şimdilerde Barcelona forması giyen Neymar, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Manchester City’ye karşı forma giyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...