Tgrt Haber
16 Aralık 2014 17:37

'Oyuncularım ile aram bozuk değil'

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 2.tur rakibi olan Liverpool'un 'menajeri Brendan Rodgers hakkında çıkan huzursuzluk ve futbolcular ile arasının bozuk olduğu söylentilerini yalanladı.

'Oyuncularım ile aram bozuk değil'

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 2.tur rakibi olan Liverpool'un 'menajeri Brendan Rodgers hakkında çıkan huzursuzluk ve futbolcular ile arasının bozuk olduğu söylentilerini yalanladı. Liverpool patronu Premier Lig'de 11.sırada olmalarına rağmen ve Şampiyonlar Ligi'nden elenmelerine karşın takım içinde bir problem olmadığını ve eski başarılı günlere geri döneceklerini belirtti. İngiliz basınına konuşan Kuzey İrlandalı teknik adam takım içinde bir sorun olmadığını ve futbolcular ile aralarındaki bağın çok kuvvetli olduğunu söyledi. Brendan Rodgers "Liverpoollu oyuncular her zaman rekabetçi oyunculardır. Bu yüzden kaybetmekten hiç hoşlanmıyorlar. Tabi bazen soyunma odasında kaybedilen maçlar sonrası ortam gergin olabiliyor ama bunun sebebi oyuncularımın kaybetmeyi sevmemesinden dolayı" dedi. Liverpool patronu  Rodgers takımın en kısa zamanda eski günlerine döneceğini belirtirken "Eğer eski güvenimizi kazanırsak sezonun ikinci yarısı çok daha başarılı oluruz." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...